Showbiz, Stiri

Ups! „Decăderea domanei Monica Tatoiu”?! O vedetă o face praf pe omniprezenta Tatoiu!

„E ca un câine turbat, care e veşnic în toate colţurile şi muşcă”

0-282887-monica_tatoiu_9f180fa472_2808c57963

Binecunoscuta Monica Tatoiu este aspru criticată de actriţa Nuami Dinescu, cea care a devenit cunoscută publicului larg drept „Tanţa lui Teo”. Nuami Dinescu trebuia să apară într-o emisiune alături de Monica Tatoiu, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat.

Nuami a explicat motivul pentru care nu a apărut alături de Monica Tatoiu, dar a şi sărit la gâtul acesteia, făcând-o cu ou şi cu oţet pe blogul său personal.

tanta_1de9478c49_1abc68d3b4

„Nu ştiu dacă D-na Tatoiu a aflat cine este „doamna care trebuia să intre în emisiune şi nu a mai intrat”, dar pot să-i spun acum şi oriunde – eu sunt. Este felul meu de a protesta împotriva inepţiilor pe care le debitează de câte ori este la televizor.

Este felul meu de a-i spune că îmi pare rău pentru femeia pe care am cunoscut-o când eram la emisiunea lui Teo, că aş fi fost onorată să mă întâlnesc cu acea d-nă Tatoiu, că aş fi putut purta un dialog cu acea doamnă Tatoiu. Cu această doamnă Tatoiu nu am ce împărţi – e ca un câine turbat care e veşnic în toate colţurile şi muşcă, nici el nu ştie de ce.

Mi-a fost tare greu să scriu despre asta… mă doare pe mine decăderea Doamnei Tatoiu, eu aşa o văd. Nu mai e nicio urmă din doamna de atunci. Toate declaraţiile domniei sale sunt orice altceva doar exerciţii de sinceritate nu.

Eu ştiu ce am de făcut – nu apar niciodată unde e doamna, din frondă pur şi simplu, nu mă uit unde o văd invitată. Din punctul meu de vedere doamna nu este un membru marcant al societăţii civile, aşa cum se erijează. Şi apariţiile domniei sale nu sunt apariţii care servesc societăţii sau unei cauze. Sunt apariţii şi atât”, a comentat Nuami Dinescu.

 

 

 

blank