International, Stiri

Ups! Ce-au păţit sânii Selenei Gomez într-un singur an?!

Uite la ce transformare majoră au fost supuşi!

 stire_12524_image

Desi iesise din perioada de crestere in acel moment, intre 2011 si 2012, bustul Selenei a suferit o expansiune brusca, suprinsa de camerele de fotografiat ale paparazzilor.

In mai 2011, Selena Gomez avea 19 ani si o relatie infloritoare cu idolul adolescentelor, Justin Bieber. Cand cei doi au plecat intr-o mica escapada romantica in Hawaii, paparazzi i-au urmat, cum era si normal. Pe langa zecile de cadre romantice cu cei doi indragostiti, fotografii au suprins in detaliu si corpul Selenei, deja o vedeta de talie mondiala.

selena_gomez(34)

Selena a ales un costum de baie deux-piece ciclam pentru vacanta romantica si si-a etalat la soare formele perfecte. Tinand cont de posteriorul ei mic si de soldurile inguste, bustul Selenei era cat se poate de potrivit, desi tabloidele rautacioase au remarcat ca ar fi prea mic.

Un an mai tarziu, in martie 2012, actrita a fost suprinsa la plaja, filmand scene pentru pelicula “Spring Breakers”, alaturi de Vanessa Hudgens si Ashley Benson.

selena_gomez_2(6)

De data aceasta Selena a purtat un deux-piece turcoaz, cu banda verde fosforescenta, o sapca neagra si o pereche de ochelari colorati. Nu costumul de baie, cat fizicul, si mai ales bustul Selenei au atras atentia de aceasta data.

Sanii actritei si cantretei parea ca au crescut cu cel putin o masura. Desigur, poate fi vorba despre o evolutie naturala, avand in vedere faptul ca Selena era inca o adolescenta în 2011.