Showbiz, Stiri

Ups! Cât de urât vorbeşte Andreea Esca despre colega ei!

Andrea, în gura mare: „Unde-i capra aia de Răduleasca?”

Esca capra

Prietene de foarte multi ani, Andreea Esca si Mihaela Radulescu se alinta in moduri foarte amuzante. Mihaela Radulescu si-a lansat marti o colectie de rochii superbe, iar vedetele mioritice s-au ingramadit sa le vada si, bineinteles, sa-si aleaga cateva articole vestimentare pentru Sarbatori. De la artiste, actrite si prezentatoare tv, cele mai bine cotate staruri feminine din showbiz-ul mioritic au fost alaturi de diva la eveniment.

Nu putea sa lipseasca nici Andreea Esca, una dintre cele mai bune prietene ale divei. Aceasta a mers sa admire creatiile amicei ei impreuna cu sotul, Alexandre Eram, dar cand a intrat in magazin si nu zarit-o pe Mihaela pe nicaieri, blonda a adresat o intrebare pe care nu te-ai fi asteptat s-o auzi niciodata din gura sobrei stiriste.

Dana Miahela
Mihaela, alaturi de cea mai buna prietena a ei, Dana Budeanu

„Unde-i capra aia de Raduleasca?”, a rasunat in tot boutique-ul. Iar cea invocata a aparut imediat, ca duhul lui Aladin, din spatele unui panou. Cand s-au vazut, cele doua s-au imbratisat, s-au pupat, au depanat amintiri, dar au discutat, cum o cerea sindrofia, si despre arta vestimentara.

 

 

blank