Unul dintre golgheterii din Liga 1 vroia să semneze cu FCSB, dar a ajuns la CFR Cluj
Featured, Sport

Unul dintre golgheterii din Liga 1 voia să semneze cu FCSB, dar a ajuns la CFR Cluj

Unul dintre golgheterii din Liga 1 din ultimii ani ar fi putut reveni în România, în această perioadă, dar mutarea a picat. Atacantul Cristian Lopez (31 de ani) a fost în cărţi pentru a semna cu FCSB, în trecut, iar CFR Cluj i-a făcut o ofertă ulterior, dar decizia finală a fost a spaniolului.

Dan Petrescu s-a calificat în grupele Europa League fără câteva nume importante din sezonul trecut. “Bursucul” a aşteptat câteva săptămâni bune un atacant, după plecările lui Lacina Traore şi George Ţucudean, iar Cristian Lopez a fost una dintre variante. În cele din urmă, spaniolul a semnat cu Aris Salonic.

CFR Cluj l-a ofertat pe Cristian Lopez. Atacantul a refuzat revenirea în Liga 1
Înainte ca CFR Cluj să se întărească în ofensivă cu Gabriel Debeljuh şi Jakub Vojtus, campioana României a negociat cu Cristian Lopez, cel care a marcat 12 goluri şi care a fost golgheterul echipei în sezonul 2015-2016.

CFR Cluj i-a făcut o ofertă, dar atacantul iberic a analizat cu atenţie posibilitatea de a reveni în Liga 1, mai ales că era şi în atenţia grecilor de la Aris Salonic. În cele din urmă, Cristian Lopez s-a hotărât şi a ales să nu revină la CFR Cluj:

“Acum doi ani, am avut ocazia să ajung aici, însă am ales să rămân în Franţa. Anul acesta, am avut propunere de la Aris Salonic şi CFR Cluj. Cunosc România, am mai jucat acolo. A fost cam complicat pentru mine. A fost o decizie grea. Era un club pe care îl cunoşteam, dar ceva din inima mea mi-a spus să aleg Aris. Este o bună oportuntiate pentru mine”, a declarat Cristian Lopez, pentru presa din Salonic.

Cristian Lopez a semnat până în 2022 cu Aris Salonic, după ce a mai jucat la: Alicante, Real Madrid Castilla, Valenica B, Baleares, Huddersfield, Northampton, Burgos, CFR Cluj, Lens, Angers, Hatta Club şi Las Palmas.

Unul dintre golgheterii din Liga 1Cristian Lopez a vrut să se transfere la FCSB. Gigi Becali s-a opus La doi ani după plecarea de la CFR Cluj, impresarul lui Cristian Lopez a luat legătura cu FCSB, pentru a-l transfera pe fostul atacant din Gruia. Conform informaţiilor de la acea vreme, Cristian Lopez a cerut un salariu de 30.000 de euro, cu mult peste media salariilor oferite de Gigi Becali. 

De altfel, finanţatorul FCSB a avut o reacţie de nemulţumire. În locul fostului golgheter de la CFR Cluj, FCSB l-a transferat pe Raul Rusescu, care între timp a semnat cu Academica Clinceni.

Cu CFR Cluj, Cristian Lopez şi-a trecut în CV şi titlul de campion, în 2016.