Showbiz, Stiri

Unul dintre cei mai doriţi bărbaţi din showbiz: Dorian Popa a fost cerut în căsătorie de… o minoră

Unul dintre cei mai râvniţi burlaci din România, Dorian Popa, dă detalii despre un moment care îl va urmări cu siguranţă întreaga sa viaţă: cererea în căsătorie pe care a primit-o din partea unei fete.

dorian_popa_pariu_viata_e994ea18c5Întors recent în Buftea pentru a filma un lung metraj, actorul se consideră un băiat normal. „Nu mă consider un bărbat „cât trei”, această sintagmă este doar o glumă de-a mea şi de-a lui John Puzzle, vizavi de ceea ce se spune despre mine. Mă bucur că fetele mă plac, însă mă consider o persoană absolut normală, nu îmi place să epatez.”

dorian_popa_pariu_viata_01_5996abc893Când vine vorba de cea mai frumoasă declaraţie pe care a primit-o din partea unei admiratoare, artistul este ferm. „Am mai spus acest lucru, îl spun şi acum şi probabil că îl voi mai spune mult timp de acum încolo, pentru că a fost un gest care m-a uimit, m-a amuzat şi m-a emoţionat în acelaşi timp: am fost cerut în căsătorie de o fată care nici măcar nu avea vârsta minimă la care să poată face asta!”, a dezvăluit Dorian Popa.

DorianCel mai „nebun” gest făcut din dragoste de el s-a întâmplat cu multă timp în urmă când Dorian s-a urcat în maşină şi a condus de la Constanţa la Bucureşti, „doar pentru a dărui o floare fetei de care eram îndrăgostit la vremea respectivă”.

Dorian 2Artistul a povestit şi despre cum îi place să-şi petreacă timpul liber: „Mă întâlnesc cu prietenii. Am din ce în ce mai puţin timp liber în care pot să îi văd, aşa că profit de fiecare clipă petrecută alături de ei.”

blank