Politic

UNPR A TRANSFERAT PESTE 4000 DE „TARANISTI”!

Puterea unui partid sta in primul rand in numarul sau mare de membri. Asa ca, mereu au loc mutatii spectaculoase pe scena politica, e un „du-te!” „vino!” continuu.

Ion Toma a reusit o mutare rasunatoare ca a valului de imigranti care strabat Europa. Adjunctul UNPR si presedinte a UNPR Olt, Toma a transferat 29 de organizatii de la PNTCD. Numarul de membri a crescut astfel, dintr-un foc, cu peste 4000 de persoane.index

“Sunt bucuros să văd că mesajul UNPR de a asigura stabilitatea României în politică și administrație, are din ce în ce mai mult succes. Sunt onorat că există atâta dorință din partea oamenilor de a se alătura UNPR. Altături de colegii mei din UNPR și alături de Președintele Gabriel Oprea îi primim cu brațele deschise pe noii noștri colegi și suntem convinși că vom reuși împreună să facem politica cetățenilor, atât în România, în Olt și în toată țara, cât și în Italia și oriunde se află români care au nevoie de politicieni care să se lupte pentru ei”, a declarat senatorul Ion Toma, președintele UNPR Olt.

În județul Olt, UNPR a transferat organizatiile PNȚCD din Caracal (municipiu), Fălcoiu, Osica de Jos, Stoeneşti, Obârşia, Brastavăţu, Dobrun, Redea, Urzica, Rotunda, Dobrosloveni, Deveselu, Băbiciu, Gostavăţu, Rusăneşti, Radomireşti, Bucinişu, Drăghiceni, Cezieni, Fărcaşele, Drăgăneşti-Olt( oraș) şi Dăneasa. La acestea se adaugă încă 7 organizații din diaspora, din Italia, din jurul orașului Napoli.

Presedintele UNPR Gabriel Oprea spunea ca isi doreste ca partidul sau sa atinga un milion de membri in anul 2016.

blank