Odată cu venirea lui Marinos Ouzounidis pe banca tehnică, Universitatea Craiova a început din nou să viseze la titlu. Oltenii au profitat de rezultatele dezamăgitoare înregistrate de principalele contracandidate din cursa pentru titlu, iar acum sunt la patru puncte în spatele primelor două clasate, FCSB şi CFR Cluj.

Elvir Koljic se pregăteşte pentru revenirea pe teren în meciurile Universităţii Craiova, însă oficialii oltenilor au demarat negocierile pentru a-i aduce bosniacului un coleg pe măsură în ofensiva echipei.

Cephas Malele este fotbalistul care a impresionat în actuala stagiune a Ligii I. Vârful venit la FC Argeş în septembrie 2020 are deja 8 goluri marcate în cele 18 meciuri jucate pentru piteşeni, iar acum echipe precum FCSB şi Universitatea Craiova s-au interesat deja de serviciile sale. De altfel, Mihai Rotaru a demarat negocierile cu reprezentanţii clubului FC Argeş pentru a-l transfera din vară pe atacantul elveţian.

MEGA-LOVITURĂ pentru Universitatea Craiova. Fotbalistul care a rupt plasele în Italia, Elveţia şi Portugalia semnează cu oltenii
Cephas Malele este născut pe 8 ianuarie 1994, în Angola, la Bugo-Zacabinda, dar are şi cetăţenie elveţiană. Măsoară 185 cm şi cântăreşte 83 kg. În sezonul trecut a evoluat la UD Oliveirense, în liga secundă din Portugalia. În cariera sa a mai trecut pe la cluburile italiene Palermo, Virtus Entela şi Trapani, dar şi pe la echipele portugheze Atletico CP, Leixoes, Varzim şi Arouca. Cel mai bun randament l-a dat în sezonul 2018-2019, când a înscris 9 goluri în cele 29 de partide în care a îmbrăcat tricoul echipei portugheze de ligă secundă, Arouca.

400 de mii de euro valorează Cephas Malele, conform site-ului de specialitate transfermarkt .com