Necenzurat, Stiri

Unii le văd scârboase, alţii se amuză!

Cine îşi doreşte o pernă în formă de vagin sau penis?!

Un nou trend bizar circulă printre iubitorii tricotajelor. Aceştia confecţionează mai nou organe sexuale din mohair sau lână. Sună ciudat, nu? Dar de ce s-au apucat oamenii să tricoteze sâni, perne cu penis şi papuci cu vagin?

RTEmagicC_perna-penis.jpgCineva s-a amuzat şi a pus la vânzare pe internet al tip de tricotaje decât bluziţe sau căciuli. Au apărut o serie întreagă de filmuleţe pe site-uri care te învaţă cum să tricotezi şi croşetezi penisuri, sâni, un uter care zâmbeşte sau chiar o pereche de papuci cu organe sexuale 3D.

RTEmagicC_penis-scaun.jpgScopul acestor accesorii, care variază de la obiecte vestimentare (căciuli, papuci de casă, etc) la suporturi pentru obiecte de uz casnic (suport de USB, husă pentru telefon sau sfeşnic) este destul de evident, dar modelul ales lasă loc de interpretare.

RTEmagicC_caciula.jpgDacă unele au fost create, în mod evident, pentru a glumi cu prietenii sau a face un cadou inedit de ziua prietenei nemăritate, altele depăşesc orice limită a decenţei sau bunului gust.

RTEmagicC_perne.jpgDacă vă doreaţi dintotdeauna un penis tricotat de circa 50 de centimetri înălţime (înălţime, nu lungime!!!) şi nu ştiaţi cum se face, acum există modele şi formulare tipărite pentru începători în ale tricotajelor sau chiar şi pentru avansaţi.

RTEmagicC_vajayjay.jpgNu ştiţi cum să faceţi ochiuri mai largi la perna cu sâni dedicată soţului, găsiţi şi astfel de modele şi sfaturi, precum şi tutoriale video.

RTEmagicC_spermatozoizi.jpgUn caz deosebit este cel al femeii din Marea Britanie care, la peste 80 de ani, tricotează sâni din lână cu un scop nobil. Femeia croșetează sâni din lână de trei ani și a reușit déjà să termine bucata cu numărul 100. Sânii din lână sunt apoi folosiți de fiica ei, o asistentă medicală care învață tinerele mame să alăpteze.