International

UNGARIA RIDICA ZIDURI IMPOTRIVA REFUGIATILOR CU DETINUTII!

Ungaria nu mai reuseste sa faca fata valului de imigranti care le strabate teritoriul in drumul lor spre Germania. Astfel, oricine e bun sa ajute la ridicarea cat mai grabnica a zidului care sa stopeze intrarea pe teritoriul Ungariei a refugiatilor. ALERTĂ în Cluj. PATRU DEŢINUŢI periculoşi au EVADAT

La granita cu Serbia, detinutii inchisi la o inchisoare de maxima securitate au fost scosi sa lucreze la constructia gardului cu care autoritatile ungare spera sa franeze intrarea emigrantilor si a refugiatilor.

Detinuţii provin de la închisoarea din Csillag, din apropierea orasului Szeged, la circa 15 kilometri de principalul punct de frontiera cu Serbia. În total, 335 de detinuti, supravegheati de 65 de gardieni, sunt adusi zi de zi cu camioanele si pusi sa lucreze la constructia gardului. Detinutii sunt obligati sa munceasca daca starea de sanatate le-o permite. La ridicarea gardului participă si cateva sute de militari.

State precum Franta si Germania, au criticat construirea gardului lung de 175 de kilometri si inalt de 3,5 metri de-a lungul frontierei cu Serbia, insă premierul ungar Viktor Orban spune ca gardul este necesar pentru a-i determina pe imigranti să treacă pe la punctele unde pot fi inregistrati.

 

blank