Showbiz

Unde vor lucra Dani și Daiana în Germania? Cei doi s-au filmat în noua lor locuință!

Dani și Daiana au organizat primul lor live din Germania, demonstrând că sunt hotărâți să-și pună în aplicare planurile pe care le-au discutat în timpul participării lor în emisiunea „Mireasa”. Dani a dezvăluit că deja și-a început activitatea în noul său loc de muncă.

După ce au ajuns în Germania, Dani și Daiana și-au urmat planurile și au ales să lucreze în domeniul livrărilor. Dani va lucra la o companie de comerț online, fondată inițial în SUA, unde a mai activat înainte de participarea sa în emisiunea „Mireasa”. Daiana, de asemenea, va lucra în aceeași companie, iar Dani a lăudat curajul ei de a conduce o dubă pentru livrări.

Dani a menționat că el și Daiana vor lucra în același loc, dar vor avea rute de livrare diferite, astfel că nu vor putea colabora direct în timpul serviciului.

Despre aspecte financiare precum salariul sau chiria apartamentului, Dani nu a dorit să ofere detalii precise, dar a asigurat că toate lucrurile sunt în regulă.

Dani, primele declarații din Germania. Ce fac în această țară ea și Daiana

„Eu am mai lucrat aici. De aici am venit. Eu am început în forjă cum am ajuns am dat tare. Tot în livrări lucrez. Mama Loredana o să vină și ea peste 2 săptămâni, dar o să stea separat de noi, în alt aprtament cu tata. Exact cum am zis în casa Mireasa așa se întâmplă. Daiana e cu mine în apartament, îi place în Germania. Îi plac și peisajele și organizarea oamenilor, și facilitățile. Ne sprijinim unul pe altul. Se câștigă bine. E o firmă de livrări. Sunt tot șofer. Și Daiana va lucra tot aici. Să lucrezi pe dubă ca femeie îți trebuie curaj”, le-a povestit Dani celor care îl urmăresc pe rețelele sociale.

La o lună și 10 zile de la Finala sezonului 7 Mireasa Dani și Daiana au plecat în Germania. Cei doi s-au fotografiat mai întâi în avion și au postat mesajul: „La revedere, România! Salut, Germania!”, iar apoi au publicat imagini din Mannheim.

Citește și  FOTO: Elena Udrea, naşă.

În timpul șederii lor în casa emisiunii „Mireasa”, Dani și Daiana au avut numeroase discuții despre planurile lor de viitor. Unul dintre obiectivele importante pentru ei a fost să plece în Germania.

Inițial, Dani și Daiana au luat în considerare varianta de a se muta în Irlanda, unde locuiește fratele Daianei. Ulterior, au evaluat posibilitatea de a rămâne în România. Cu toate acestea, au ajuns la concluzia că Germania ar fi cea mai bună opțiune pentru ei. Dani deja lucrase în Germania timp de mai bine de un an și jumătate, după ce reușise să își rezolve anumite probleme din România.

În timp ce discutau despre aceste planuri, fanii emisiunii „Mireasa” i-au sfătuit pe Dani să nu se lase influențat de zvonuri sau să creadă că dacă ar avea copii în Germania, statul german ar urma să îi întrețină financiar.

blank