Răzvan Simion
Showbiz

Unde va pleca la studii fiica lui Răzvan Simion. Prima poze cu Ianca, după absolvire

Ianca Simion, fiica lui Răzvan Simion, a absolvit liceul și urmează să plece la studii. Prezentatorul de la Antena 1 a publicat deja primele imagini de la ceremonia de sfârșit de liceu a tinerei.

Ianca Simion, fiica lui Răzvan Simion, și iubitul său, Marco, au absolvit liceul. La festivitatea de absolvire, tânăra a optat pentru o rochie albă, lungă până peste genunchi și pantofi în aceeași nuanță. Părul blond și l-a coafat în bucle lejere, iar machiajul ales a fost unul simplu.

Ea a publicat poze cu tatăl său, Răzvan Simion, și cu iubitul său, Marco, care i-au fost alături la absolvire. „Wow”, a scris Ianca Simion în dreptul fotografiilor. A revenit apoi cu un nou mesaj: „Îmi dai un autograf?”. Iar răspunsul nu a întârziat să apară. „Clar”, i-a transmis iubitul fiicei lui Răzvan Simion acesteia.

Fiica lui Răzvan Simion pleacă din România

Răzvan Simion a povestit că Ianca își dorește să plece la studii în străinătate, dar că trebuie să fie hotărâtă, căci „nu se poate juca cu bugetul familiei”. El a povestit că l-a cunoscut și pe iubitul fiicei sale. „Mi l-a adus, încă trăiește. Respiră. Respiră greu, dar respiră”, a declarat vedeta Antena 1. Nu se știe încă dacă tânărul va pleca cu Ianca din țară.

Răzvan Simion

„Trebuie să se hotărască. Schimbă locațiile foarte des. Ultima a rămas Barcelona. Plus-minus o oră, tot atât durează drumul și până la Timișoara.Deci, ne descurcăm. Acum, să vedem cum se vor așterne lucrurile. De la toamnă, vedem. Bine, nici mie nu-mi displace să mă pensionez în Spania. De aia, eu o încurajez. Dacă nu, ne descurcăm și mai aproape de casă. (..) Sunt o grămadă de filiere, de consilieri vocaționali.

Oameni care te învață cum să aplici la universitățile de afară, cum să-ți faci dosarul, ce anume să incluzi în el, ce activități extracuriculare să faci. E o chestie interesantă, mult peste ce făceam noi la anii ei”, a spus Răzvan Simion despre planurile de viitor pe care le are fiica lui, pentru Antena Stars.

blank