International, Stiri

Unde şi-a făcut Miley Cyrus un nou tatuaj?!

Cine ar fi crezut că poate suporta durerea într-un loc atât de delicat!

miley-cyrus1

Colectia de tatuaje a fostei vedete Disney s-a marit cu inca un desen bizar, facut in, probabil, cel mai ciudat loc posibil. Miley Cyrus este mandra posesoare a 22 de tatuaje, iar cea mai noua „achizitie” in materie de modele bizare este o pisicuta trista, plasata in interiorul buzei inferioare.

MILEY-570

Fosta vedeta Disney si-a etalat noul tatuaj in decursul weekend-ului, cand a postat pe reteaua de socializare Instagram fotografia care i-a surprins pe fani.

Desenul este de dimensiuni reduse, colorat, si reprezinta un emoji al unei pisicute triste, concept pe care Miley l-a evidentiat si in concertele sale. Plasarea insa si faptul ca este al 22-lea tatuaj nu le-a picat tocmai bine fanilor.

Acest simbol se adauga cuvantului „Love”, pe care il are tatuat in interiorul urechii, dreamcatcher-ului de pe coaste, ancorei si simbolului ohm de pe incheieturi si capului de mort de pe glezna. In plus, ea mai are scris pe mana „Love never dies”, iar pe alta un citat al lui Theodore Roosevelt.

MILEY-CYRUS-570

Miley mai are niste numere romane tatuate pe cot, doua sageti incrucisate in spatele lui, un dinte de animal pe mana, cuvintele “Rolling $tone” pe talpi si are facut portretul bunicii la baza bratului.

La mana dreapta mai are 7 mini tatuaje pe degete: semnul egal, simbolul pacii, o cruce, o inima, cuvantul karma, un ochi si cuvantul „Bad”.

In plus, vedeta nu este singura diva pop care a ales acest loc bizar si dureros pentru a-si desena ceva, Kesha avand scris in aceeasi zona mesajul „Suck it”.

 

blank