Showbiz, Stiri

Unde se duce Viorel Lis în timp ce Oana se zbate să vândă casa

Nu trece zi în care soţii Lis să nu ne surprindă cu poveştile lor cotidiene. Fotoreporterii Click! i-au fotografiat recent în ipostaze total diferite: pe Oana, singură şi gânditoare la un restaurant, iar pe Viorel, băgat până-n gât în pariuri sportive şi păcănele.

lis-iese-din-masina

“Schimb de vicii, nimic anormal, caut încontinuu o ieşire din banal”. Versurile pe care Cheloo şi Bitză le cântă în celebra lor piesă i se potrivesc-mănuşă lui Viorel Lis (75 de ani), care merge la păcănele mai des decât mergem noi la aprozar.

Culmea, fostul edil-şef al Capitalei a găsit acum şi o variantă care-i convine pentru masa de prânz, astfel încât să nu lipsească prea mult de la “butoane”. Fotoreporterii Click! l-au surprins în zona Ştefan cel Mare, când ieşea dintr-o casă de pariuri, acolo unde se află şi celebrele aparate numite păcănele, îndreptându-se apoi spre o covrigărie din vecinătate, pentru a-şi potoli foamea.

lis-masina

Şi-a luat la pachet câteva produse de patiserie, dar şi un suc acidulat, cu cofeină, după care s-a întors la treabă, doar-doar vor ieşi ceva bănuţi din jocurile de noroc. De cealaltă parte, soţia lui, Oana (35 de ani), pare din ce în ce mai preocupată să sporească economiile familiei. Pe ea am găsit-o la un restaurant celebru din zona Aviatorilor, singură, etalându-şi la masa de lângă fereastră un decolteu generos, fix ca într-o reclamă la sutiene.

Era cu gândurile departe, probabil la casa pe care se tot chinuieşte să o vândă, de două luni încoace, şi pe care cere 400.000 de euro. “Nu am reuşit să vând vila, am primit vreo 20 de telefoane de la oameni interesaţi, dar nu s-a concretizat nimic, nu m-au mai sunat înapoi. Încă nu am luat legătura cu o agenţie imobiliară, dar o să fac asta în viitorul apropiat. Sunt dispusă să mai las şi la preţ”, a declarat Oana Lis pentru Click!

viorel-lis-intrare

În urmă cu mai bine de o lună, soţii Oana şi Viorel Lis au scos la vânzare casa din Tunari, pe care foştii chiriaşi o transformaseră în bordel. Deşi fostul edil voia să i-o lase moştenire soţiei sale, ei au decis să vândă vila cu piscină pentru 400.000 de euro, ca să scape de grijile financiare.

La sfârşitul lunii aprilie, mascaţii au descins în vila respectivă, pe care Lis o închiriase în urmă cu aproape patru ani unei firme fantomă, care pretindea că spaţiul funcţionează ca salon de masaj erotic.

blank