Showbiz

Unde locuiesc acum Bia și Robert? Ce decizie au luat după discuțiile despre apartamentul tânărului?

Bia și Robert au dezvăluit cum arată viața lor la două săptămâni de la Finala Mireasa. Cei doi tineri au spus unde locuiesc și cu ce se ocupă.

Bia și Robert locuiesc în Oradea, în apartamentul care este pe numele tânărului. În cadrul emisiunii Mireasa s-a discutat despre acest apartament, despre posibilitatea tinerilor de a locui în el, sau de a sta în chirie. Vorbind despre apartament, doamna Ania a insistat ca fiul ei și Bia să semneze un contract prenupțial, înainte de a se căsători.

După toate aceste discuții, Bia și Robert s-au mutat în acel apartament din Oradea pe care îl renovează. În prezent Bia nu are loc de muncă, Robert fiind cel care merge la serviciu, iar soția sa fiind cea care se ocupă de aranjarea apartamenului.

Bia și Robert au oferit detalii despre cum arată viața lor în afara casei Mireasa

Într-un live cu susținătorii, Bia și Robert au oferit detalii despre viața lor.

Întrebați despre copii, cei doi au spus că nu au în plan să dvină părinți curând. De asemenea, cei doi iau în calcul posibilitatea de a face cununia religioasă anul următor.

Chiar dacă nu locuiesc cu părinții lui Robert, cei doi țin legătura cu ei.

„Probabil că în 2025 vom face nunta. Doamna Anina este acasă. În momentul ăsta lucrez la nervii lui Robert și la organizarea apartamentului. Sunt foarte multe de făcut acum. Stăm singuri, dar normal că ținem legătura cu doamna Anina, doar suntem o familie. Da, locuim în apartamentul lui Robert”, a spus Bia.

„E bine că nu lucrează. Dacă lucram amândoi și ajungeam seara acasă să ne uităm după chestii pentru apartament…eram praf. Eu lucrez ca antrenor personal și agent de vânzări. Nu stăm în chirie. În apartamentul meu avem 3 camere”, a spus Robert.

blank