Oana Roman a decis să se relaxeze împreună cu soțul ei, Marius Elisei, și fetița lor, Isabela, pe plaiurile autohtone, renunțând la gândul de a pleca în vacanțe exotice și scumpe, așa cum procedează majoritatea vedetelor. Oana le-a explicat prietenilor săi virtuali că a făcut această alegere pentru ca micuța ei să poată vedea și explora „frumusețile României”. Așa că a ales drept destinație Delta Dunării, o locație de care prezentatoarea s-a declarat foarte încântată.

Oana a publicat pe rețelele de socializare și câteva imagini de familie, în care cei trei păreau să se simtă foarte și să se relaxeze în Deltă. Isabela pare încântată, de asemenea, de destinația aleasă pentru vacanță, iar Oana a lăudat atât localnicii, cât și mâncărurile, dar și celelalte servicii de care au beneficiat în Deltă. Fiica fostul premier al României a susținut că se va întoarce în Deltă, cu siguranță, descriind experiența ca fiind „minunată”. Membrii familiei s-au bucurat de plimbări cu barca, au vizitat casele localnicilor și au admirat frumoasele peisaje oferite de plaiurile românești.

Oana Roman și-a petrecut câteva zile în Delta Dunării, alături de familie
Foto Facebook

„Petrecem o vacanță minunată în Delta Dunării unde am venit și că să-i arătăm Isei frumusețile României! Totul este minunat. Am făcut excursie cu barca prin Deltă și am vizitat la Tulcea Aquariumul și Satul Tradițional Pescăresc unde a văzut cum arată satele localnicilor și care le sunt tradițiile.Locuim în Murighiol, unde am fost primiți exemplar și ne-am simțit minunat!”, le-a explicat Oana Roman prietenilor din mediul online.

Oana a anunțat plecarea în Deltă și pe Instagram, anunțându-și urmăritorii virtuali în legătură cu perioada pe care o va petrece în Deltă, și povestindu-le acestora că, din perspectiva ei, Delta Dunării este „cel mai frumos loc posibil”. „Azi începe vacanța mea ! Patru zile doar ale mele! În cel mai frumos loc posibil! Delta Dunării!”, a fost mesajul Oanei. După mini-vacanța din Deltă, familia își continuă concediul tot în România, de data aceasta la mare.

Isabela pare foarte încântată de mini-vacanța din Deltă
Foto Facebook