Delia
Showbiz

Unde își petrece Delia minivacanță de 1 Decembrie

Delia Matache știe să muncească enorm, dar știe și să se relaxeze. Vedeta a decis să se refugieze pe o insulă și să petreacă câteva zile în liniște, savurând peisajele magice.

Delia se bucură de aprecierea publicului și se implică în diferite proiecte. Acesta poate fi urmărită pe platourile emisiunilor „iUmor” și „XFactor”. Se pare că, uneori, vedeta are nevoie de pauză ca să-și încarce bateriile.

Delia a fost pusă, zilele trecute, în fața alegerii decisive. A început lupta pentru cele trei scaune pe care Delia le-a pus la bătaie pentru Battle-uri. „Devine cu adevărat stresant”, a mărturisit jurata.

Momente emoționante pentru Delia

Tot în cadrul emisiunii „X Factor”, vedeta și-a revăzut prima dragoste și a avut emoții mari. Cel care i-a tulburat mintea a fost Ovidiu Anton. Interpretul și-a încercat norocul pe scena de la „X Factor”. Acesta a avut o prestație reușită, dar nu a ajuns mai departe.

„Am crescut împreună, chiar aici, la Palatul Copiilor, în același grup de muzică. De ce eram leșinată după tine, vreau să știu? A fost oarecum prima mea dragoste. El n-a știut asta! Îmi plăceai foarte tare atunci, când eram ambii la început de drum. Eram leşinată după tine! Din păcate, mă ignorai la vremea aceea, lucru care mă întrista, căci eram doar o puştoaică, însă am acceptat situaţia”, a remarcat Delia la X Factor.

Delia câștigă sume uriașe de bani

Artista poate să-și permită vacanțe de lux. Artista câștigă sume uriașe de bani. Strict pentru susținerea unui spectacol, Delia Matache are prețuri cuprinse între 15.000 și 19.000 de euro.

Pe lângă acesta, mai solicită câte 1 euro pentru fiecare kilometru parcurs cu mașina personală + TVA, în cazul concertelor în țară, ce necesită o deplasare mai lungă. În cazul distanțelor mari, de peste 300 de kilometri, Delia cere bilete de avion.

În ceea ce privește cazarea, cântăreața solicită mereu 5/6 camere duble și 3 camere single. Ea acceptă cazare atât la 5 stele, cât și la 4 stele. De asemenea, masa este mereu oferită de organizator, pentru 11-13 persoane.