Showbiz, Stiri

Unde au dispărut surorile lesbiene Roller Sis?

După ce au scandalizat România, fetele s-au pierdut în… ceaţă

  surorile lesbi 1

Au aparut ca un uragan in peisajul monden romanesc, dar la fel au si disparut. Surorile lesbiene, care pana la urma au recunoscut ca totul a fost o sarada, au plecat in Germania, din cauza ca nu au gasit un manager serios.

surorile lesbi 2

Ele nu s-au facut cunoscute cu nicio melodie, ci doar cu scandalurile in care au fost implicate. Au pozat in lesbiene, ca mai apoi sa strige in gura mare ca totul a fost o facatura.

surorile lesbi 3

Una dintre frumoasele surori de la Roller Sis ne-a povestit de ce au intrat intr-un con de umbra si au luat drumul Germaniei. Ramase fara manager si casa de discuri, tinerele au realizat ca nu au ce sa faca pe plaiurile mioritice fara o echipa serioasa, asa ca ele au plecat inapoi acasa, in Germania.

surorile lesbi5

 “Noi nu am renuntat la muzica, suntem acasa in Germania a trebuit sa ne refacem dupa operatie. Revenim in Romania cand vom gasi managerul potrivit si serios”, a spus Isabell.

surorile lesbi 4

Cele doua surori, care au facut valva in tara s-au saturat de oameni laudarosi si mincinosi. Ele promit ca se vor intoarce in tara cand vor avea cu cine sa lucreze. “Cautam un manager care nu doar vorbeste si ramanem cu vorbe in vant! Cautam un manager serios, care vorbeste si face! Faptele conteaza nu vorbele. Suntem satule de mincinosi si laudarosi ca facem aia si aia si la sfarsit ne alegem doar cu vorbe spuse si dezamagire!”, a mai spus frumoasa artista.

Cele doua artiste s-au tunat recent, dotându-se cu silivoane în sâni, iar ele au avut nevoie de luni de recuperare dupa operatie. Dar nu au renuntat la muzica, iar cand va fi momentul se vor intoare pe scena. “Noi nu am renuntat la muzica, suntem acasa in Germania a trebuit sa ne refacem dupa operatie. Revenim in Romania cand vom gasi managerul potrivit si serios”, a mai spus Isabell în presa mondenă.