International, Stiri

Un vânător de tornade, lovit de fulger

Momentul a fost filmat chiar de victimă

  fulger

Vanatorul de tornade Scott Sheppard a trait o experienta pe care nu o va uita tot restul vietii. Barbatul filma o furtuna atunci cand a fost lovit de fulger. Din fericire, Scott a supravietuit, iar filmarea a ajuns pe internet.

Scott Sheppard, in varsta de 35 de ani, este un impatimit al tornadelor. Marti, barbatul se afla in apropiere de Fairburn, Dakota de Sud, atunci cand a surprins o mare furtuna in departare. Scott, care inregistra cu telefonul mobil, a scos mana pe geam pentru a putea filma mai bine.

La putin timp dupa, el a fost lovit de un fulger. Trăznetul l-a lovit in brat, apoi s-a descarcat in pamant, unde a provocat o gaura in sosea. Fulgerul a fost atat de puternic incat a avariat atat masina lui Scott, cat si alta, aflata in trecere.

“Daca tot fulgerul s-ar fi descarcat in bratul meu, atunci as fi avut o rana de intrare si una de iesire. Am fost zdruncinat destul de tare, insa nu m-a lovit tot fulgerul”, le-a spus Scott Sheppard ziaristilor de la Today.com, potrivit Daily Star. Dupa incident, barbatul s-a ales cu un brat inflamat si nimic mai mult.

Videoclipul cu respectivul moment a fost postat pe YouTube pe data de 27 mai si pana acum a adunat peste 700.000 de vizualizari. Desi multi spun ca a fost extrem de norocos ca a supravietuit unui astfel de incident, exista si internauti care sustin ca videoclipul este un fals.