International, Stiri

Un trup de vis în costum de baie

Perfecta Nicole Scherzinger, incredibil de sexy!

Nicole-Scherzinger-Hot

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Nicole Scherzinger este detinatoarea unui trup invidiat si admirat deopotriva de femeile din intreaga lume.

nicole_sherszinger_1

Desi au trecut cateva luni bune de cand s-a despartit de iubitul sau, pilotul de formula 1 Lewis Hamilton, Nicole nu a reusit sa-l uite. Cu toate ca din punct de vedere sentimental nu sta tocmai bine, aspectul fizic este capitolul la care frumoasa artista internationala exceleaza. Fosta membra a trupei Pussycat Dolls, in varsta de 35 de ani, a facut furori pe plajele din Antigua, locatia in care a petrecut alaturi de concurentele din cadrul emisiunii din care face parte.

nicole_sherszinger

Nicole a purtat un costum de baie din doua piese, cu imprimeuri si o combinatie reusita de culori, lucru care nu a facut decat sa-i puna si mai mult in evidenta trupul sculptat si bronzul perfect.

Filmata pentru a promova show-ul, Scherzinger si-a evidentiat abdomenul plat si bustul voluptos. Look-ul de vacanta a fost completat de parul pieptanat pe o parte si de o impletitura interesanta.

blank