Actualitate, Featured

Un tânăr reținut pentru suspiciunea că și-ar fi omorât tatăl s-a sinucis în arest

Un tânăr de 33 de ani din județul Vrancea, arestat preventiv pentru că și-a omorât tatăl, a fost găsit mort în arestul Poliției. Surse judiciare spun că acesta s-a sinucis, potrivit Mediafax.

Un tânăr reținut pentru suspiciunea că și ar fi omorât tatăl s-a sinucis în arest

Bărbatul a fost găsit mort în arestul IPJ Vrancea, iar surse apropiate anchetei susțin că acesta s-a spânzurat cu un cearșaf de o țeavă a instalației de aer condiționat. Anchetatorii fac cercetări pentru a confirma varianta sinuciderii, precizează sursele citate.

Un tânăr, în vârstă de 33 de ani, din comuna Vrâncioaia, a fost găsit mort în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ Vrancea. Acesta era în arest de joi, fiind fiind cercetat pentru o faptă de omor comisă în noaptea de miercuri spre joi.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, cercetările efectuându-se sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea.

Tânărul fusese arestat preventiv pentru că și-ar fi omorât tatăl. Incidentul a avut loc la domiciliul celor doi din satul Ploștina, comuna Vrâncioaia, după ce tânărul s-a întors de la o mănăstire. Acesta le-a povestit polițiștilor că a fost vorba de un accident, dar criminaliștii investighează varianta unei crime produse în urma consumului de alcool.