Un tânăr în vârstă de 28 de ani a fost lăsat în libertate de judecători, după ce a întreţinut relaţii sexuale cu o fată în vârstă de 12 ani.

Pedofil lăsat în libertate de judecători. este vorba despre un tânăr în vârstă de 28 de ani care a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare după ce a abuzat o minoră de 12 ani din Tulcea.

Pedofil lăsat în libertate de judecători. Bărbatul şi-a recunoscut fapta

Un tânăr în vârstă de 28 de ani este din Bucureşti. Acesta a convins pe internet o minoră de 12 ani să se întâlnească cu el, a călătorit în orașul în care fata locuiește și a mers la un hotel cu aceasta, potrivit antena3.

Părinţii fetei au descoperit că aceasta vorbeşte pe internet cu bărbatul, l-au contactat și l-au amenințat că fata este minoră, iar dacă nu se va opri vor merge la poliție.

Tânărul nu s-a oprit şi a continuat să vorbească cu fata, ajungând să întrețină relații sexuale cu aceasta.

Bărbatul în vârstă de 28 de ani a recunoscut fapta în faţa anchetatorilor, apoi a apelat la dreptul la tăcere.

În urma perchezițiilor efectuate în locuința sa, anchetatorii au descoperit mai multe materiale pornografice pe calculatorul acestuia. Este vorba despre materiale care privesc și alți copii minori, motiv pentru care a avut loc deja o disjungere a dosarului către DIICOT.

Judecătorii din Tulcea l-au condamnat pe tânăr la doi ani și 10 luni pentru act sexual cu un minor și încă două luni doar pentru corupere sexuală.

Decizia magistraților nu este motivată încă. Părinţii pot face recurs.eşte şi

Citeste si...
Iohannis, la raportul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie pentru anul 2020