Caz şocant în Prahova, la Moara Noua. Un băiat de 13 ani a fost ucis în toiul nopţii de un prieten de 19 ani, sub privirile unui alt adolescent, de 15 ani, vecin cu cei doi.

Nimeni nu ştie exact ce s-a întâmplat între ei şi cum s-a ajuns ca băiatul cel mic să fie înjunghiat mortal. Suspectul a fost reţinut şi este acum audiat de procurorii parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova.

Băiatul de 13 ani practica boxul la clubul Petrolul Ploieşti, iar bunicii lui povestesc că joi seară a primit un mesaj de la un prieten de 19 ani, care locuieşte în apropiere. După câteva ore, familia a aflat cu stupoare că nepotul este mort.

Străbunica victimei: Erau pretini, pretini erau, din copilărie, venea la noi, mergea la el, nici nu ne-am gândit la aşa ceva. I-a dat mesaj lui şi lu vecinul ăsta care e luat şi copilul, aşa veniţi la mine că vă aştept în fan. Ce vorba a fost, ce a fost asta nu putem şti.

Bunica victimei: Bunica lui spune că era muzica tare, s-a auzit o buşitură şi că l-a sunat pe taică-su de la servici şi când a venit taică-su, băiatul meu era mort în baie şi alalaltul se spala pe mâini. Mai era şi încă unu cu ei şi cum putea să se bată unu singur cu doi. Nu îmi explic.

Citeste si...
Deputatul penal Cătălin Rădulescu a comis-o din nou: "Fă ce p..a mea vrei!...măi piz..."

Bunicul victimei: Dar cei din curte nu au auzit când zbiera copilul? Deci eu am sunat la ora 10 jumătate 11 nu mai reţin. Telefonul era închis.
Reporter: Aţi sunat să vină acasă?
Bunicul victimei: Normal.

Localnicii sunt uluiţi de cele întâmplate.

Localnic: Domne, ăla care a dat cu cuţitul era mai la locul lui, da asta. Îmi prind duşmani că se mai lua de copii acuma fiecare cu educaţia părinţilor.

Antrenorii de la clubul de box unde se pregătea Florin sunt la fel de şocaţi de sfârşitul lui tragic.

Ion Moroiță, antrenor de box Clubul Petroloul Ploieşti: Noi ne bazam să luăm o medalie anul ăsta la campionatul de copii cu el. Era muncitor, era cuminte.

Suspectul este acum audiat de procurori. Explicaţii în fata anchetatorilor dă şi celălalt adolescent, martor al crimei.