Premierul Viorica Dăncilă are parte de momente neplăcute în public. Și nu numai ea. Un tânăr a fost amendat pentru că a huiduit-o. S-a întâmplat chiar când premierul îşi începea vizita în Hunedoara.

Premierul Viorica Dăncilă se află într-o vizită de două zile în judeţul Hunedoara. Prim-ministrul a ajuns, sâmbătă dimineaţă, în municipiul Hunedoara, unde a fost întâmpinat de oficialităţile locale cu braţele deschise şi cu flori.

Vizita prim-ministrului la Hunedoara nu a fost, însă, lipsită de incidente. Un tânăr a fost amendat, cu 200 de lei, de jandarmi pe motiv că ar fi huiduit premierul. „Ruşine!” şi „Viorica Docilă!” a strigat tânărul în momentul în care premierul a intrat în clădirea Primăriei Hunedoara.

Ulterior, Dăncilă a fost întrebată de o femeie de ce nu demisionează, după adoptarea unor legi, premierul spunând că acele acte normative sunt “pentru oameni”, iar ea este “un bun român”. “Eu vă respect opinia şi sper ca dacă vă uitaţi spre tot ce a făcut acest Guvern să vă răzgândiţi”, i-a spus Dăncilă femeii.

Însoţită de ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, ministrul Muncii, Marius Budăi, ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, precum şi de primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouţanu, şi parlamentari PSD din judeţ, Viorica Dăncilă a
vizitat, apoi, Spitalul Municipal „Dr. Alexandru Simionescu” din Hunedoara,
unde s-a întâlnit cu personalul medical al unităţii

De la spitalul din Hunedoara, premierul Viorica Dăncilă şi cei trei miniştri au mers la Castelul Corvinilor şi la pietonala din centrul municipiului, vizita guvernamentală continuând la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva şi pe şantierul Transgaz, la cinematograf și la Muzeul Aurului din Brad.