Actualitate, Featured

Un șofer de Ambulanţă, beat crita, a produs un accident rutier

Un angajat al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Ialomiţa a provocat duminică noapte un accident rutier, pe raza localităţii Andrăşeşti.

La faţa locului, poliţiştii au descoperit că şoferul salvării era băut, având o concentraţie de 0.45 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat, scrie news.ro.

Surse medicale susţin faptul că bărbatul nu este la prima faptă de acest gen.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Ialomiţa, accidentul a avut loc duminică noapte, în jurul orei 22.30.

În urma verificărilor, a reieşit că şoferul de pe ambulanţă, în timp ce se deplasa pe DN 2A-E60, pe raza localităţii Andrăşeşti, a lovit două animale ce se aflau pe partea carosabilă.

Nici conducătorul auto şi nici asistentul care se afla în ambulanţă nu au fost răniţi în urma evenimentului rutier.

Cu ocazia testării cu aparatul Drager a conducătorului ambulanţei, a rezultat o alcoolemie de 0.45 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia pentru recoltarea de probe biologice de sânge.

A fost deschis dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substanţe. Surse medicale susţin că ambulanţierul nu este la prima faptă de acest gen, de fiecare dată fiind iertat de conducerea SAJ Ialomiţa pentru neregulile comise în trafic.