Showbiz, Stiri

Un şeic îi pune întreaga avere la picioarele Roxanei Nemeş

O fi reală sau este o mişcare de PR această poveste demnă de un film de ficţiune

 

Roxana Nemeş se dă de ceasul morţii şi flutură din gene de emoţie după ce a povestit tuturor că este dorită pentru două săptămâni de un şeic adevărat. Starleta – care s-a făcut remarcată într-o pagină de ziar pozând aproape goală, iar apoi s-a trezit cântăreaţă în braţele impresarului Radu Groza, deşi vocea ei este departe de perfecţiune – spune că este copleşită de oferta primită!

227603_194949313883710_8055875_n

Şeicul ar fost cucerit de formele voluptoase şi vocea ei. Acesta i-ar oferi pentru cele două săptămâni în care doar va cânta, spune blonda Roxana, nu mai puţin de 300.000 de euro.

Imediat îţi fuge gândul la filmul “Propunere indecentă” unde Demi Moore juca rolul unei femei căsătorite, dorită de un bogătaş şarmant, interpretat de Robert Redford. Bogătaşul îi ofere pentru o singură noapte de amor un milion de euro.

 

Vedetuţa a povestit că se afla împreună cu managerul şi iubitul ei, Radu Groza, dar şi cu cântăreţul Nasser în Liban, unde au filmat videoclipul noului lor single. Într-una din zile, cei trei au avut însă parte de o surpriză de proporţii: Roxana a fost ofertată să cânte pentru un şeic. Onorariul? 300.000 de euro, a povestit aseară blonda la un post de televiziune.

“Am fost câteva zile în Liban, unde am întâlnit un şeic, care a cerut-o pe Roxana. Am vorbit cu el şi mi-a spus că vrea ca Roxana să vină la el şi să fie prinţesa palatului timp de două săptămâni, să cânte, să facă atmosferă şi a oferit 300.000 de euro. A rămas să discutăm. El o vrea acolo pe la începutul luni noiembrie”, a explicat Nasser, cel care a stat de vorbă cu bogătaşul.

 

“Eu nu ştiu prea multe pentru că aceste lucruri nu mă privesc pe mine. Nasser şi Radu ştiu ce au negociat cu el. Astea sunt treburile lor”, a completat blonda.

RoxanaBomba-sexy ţine morţiş că este vorba numai de artă şi că nu este un joc prin care să se promoveze. “Da, oferta este reală. De acest lucru se ocupă Radu Groza, impresarul meu. Eu ştiu că trebuie să cânt timp de două săptămâni. În aceste zile se negociază intens. Acest şeic m-a văzut la înregistrările unei melodii la care colaborez cu Nasser. Când am imprimat piesa am realizat şi o sesiune foto şi acolo m-a remarcat. Dacă voi pleca în Liban, o voi face numai alături de Radu pentru că lucrurile o pot lua razna”, a spus Roxana. Despre ce lucruri ar putea să o ia razna, Roxana nu a mai precizat.

Ea mai spune că suma este imensă, dar mică pentru unii oameni extrem de bogaţi care trăiesc în Liban. Nu este prima propunere extravagantă pe care a primit-o, dar niciodată nu a fost vehiculată această sumă. “Ca artist, este o ofertă cu care nu te întâlneşti în fiecare zi. Este o sumă foarte mare, dar acolo ştiu că se plăteşte foarte bine. Propunerea ne-a dat pe spate. Nu mi s-a mai întâmplat să fiu solicitată pentru atâţia bani. Am mai avut oferte extravagante, dar niciodată la acest nivel”.

Roxana portret

Roxana Nemeş tocmai ce a lansat o nouă piesă pe piaţă, “Jannet”, unde cântă alături de Naser, un artist care “a pus ochii” pe vocea ei. Cei doi s-au cunoscut în Antalya, în timpul unei vacanţe. Melodia a fost produsă de unul din oamenii din spatele megahitului “Saxobeat” al Alexandrei Stan.

“Toată lumea se întreabă de ce l-am ales pe Naser pentru un single. A fost dorinţa lui de acum doi ani. Ne-am întâlnit în Antalya, unde eu am avut un concert, i-a plăcut foarte mult şi a rămas să mai vobim. În această vară ne-am revăzut la mare şi mi-a spus că îşi doreşte să facem o piesă împreună. Aşa s-a născut melodia. El a venit cu ideea piesei, care a fost produsă de Cristi Tarcea, cel care a contribuit la superhitul Alexandrei Stan”, a mai adăugat Roxana Nemeş. (I.G.)