Showbiz, Stiri

Un român a facut senzaţie la “The Voice”, SUA!

George Horga i-a impresionat pe Christina Aguilera şi Adam Levine!

George The Voice

În cea mai populară emisiune de peste Ovceam The Voice, un tânăr român i-a lăsat mască pe cei patru juraţi. La numai 19 ani i-a impresionat pe Christina Aguilera, Adam Levine, Cee-Lo Green si Blake Shelton cu vocea si carisma lui.

George Horga Jr. a venit la auditiile pe nevazute ale sezonului cu numarul 5 cu speranta de a-si indpelini cea mai mare dorinta: aceea de a deveni cunoscut in showbizul american si de a intra pe piata muzicala din State.

George a ales sa cante melodia “Treasure” a lui Bruno Mars si i-a atras imediat atentia lui Cee-Lo Green, care a intors scaunul pentru el. Nici Christina Aguilera, Adam Levine si Blake Shelton nu au fost mai putin impresionati, ei recunoscand faptul ca romanul are ceva aparte si ca atat aspectul, cat si talentul si carisma l-ar putea ajuta sa ajunga departe in competitie.

Inainte de a intra pe scena, George a povestit cum tatal lui, care s-a nascut intr-o familie saraca din Romania, a hotarat sa-si incerce norocul peste Ocean si s-a mutat in America. Pana la 18 ani, tanarul a locuit cu familia in Portland, Oregon. Dupa majorat insa, el si-a luat destinul in propriile maini si s-a mutat in Miami, sperand ca visul de a deveni cantaret va deveni realitate. (I.G.)