Un român
Actualitate, Featured

Un român din Spania, acuzat că a furat un TIR cu usturoi

Un român din Spania este acuzat de către autorități că ar fi furat un camion plin cu usturoi, în valoare de 55.000 de euro.

Cu toate acestea, bărbatul susține că este nevinovat și că ar fi victima unei înșelăciuni.

Autoritățile spaniole îl acuză pe Un român că ar fi furat un camion plin cu usturoi, iar în urma anchetei, dacă va fi găsit vinovat, el riscă până la 3 ani de închisoare.

Bărbatul spune că vinovați sunt reprezentanții unei companii românești
Inculpatul a declarat în fața judecătorilor că ar fi primit suma de 200 de euro din partea unei companii cu sediul în România pentru a verifica starea mărfii.

Astfel, el îi acuză pe reprezentanții companiei românești care l-au plătit pentru acest serviciu că ar fi vinovați de acest furt. El susține că nu a avut niciodată niciun fel de intenție de a fura vehiculul.

„Nu am nimic de-a face cu transferul, nu am semnat niciun document și nici nu am negociat prețul. Am fost intermediar între cele două companii. Nu am avut nicio vină în asta. M-au păcălit și ei, mi-au spus că îmi vor plăti 200 de euro și nu mi-au dat nimic. Nu știu de ce sunt eu chemat în instanță și nu compania românească”, a spus românul, conform La Tribuna de Albacete.

Actualul manager al companiei dă vina pentru toate acestea pe fratele său care conducea compania în momentul incidentului.

blank