Featured, International

Un român din Italia a ticluit un plan teribil pentru a fura un ceas de 120,000 de euro. Iată ce minciună gogonată a susținut

Un român de 56 de ani care trăiește de ani buni în Italia, fără domiciliu și loc de muncă, a pus la punct un furt în urma căruia s-ar fi putut îmbogăți. Bărbatul s-a dat drept milionar și colecționar de ceasuri și a fost foarte aproape de a fura un ceas de 120.000 de euro.

La sfârșitul săptămânii trecute,un român de 56 de ani a văzut pe internet, pe un site specializat, un anunț de vânzare pentru un ceas de colecție în valoare de 120.000 de euro. L-a contactat pe proprietar și dându-se drept un om de afaceri foarte bogat și colecționar de obiecte de valoare și-a dat întâlnire cu acesta în holul unui hotel de lux din Roma pentru a încheia tranzacția, potrivit cinquequotidiano.it.

Românul s-a pregătit temeinic pentru întâlnirea în urma căreia spera să fure ceasul, dar toate planurile lui au fost date peste cap de fiul proprietarului care a venit și el la întâlnire.

În prima parte a întâlnirii, vânzătorul și „cumpărătorul” au vorbit despre ceasuri și despre cât de pasionați sunt amândoi să colecționeze obiecte rare, apoi au admirat prețiosul ceas.

Într-un moment de neatenție, românul a încercat să înlocuiască cutia cu ceasul cu o alta, goală. Vânzătorul nu a observat mișcarea, însă fiul acestuia a fost pe fază și a acționat.

Fiind prins asupra faptului, hoțul a rupt-o la fugă, dar a fost oprit înainte de a părăsi hotelul. Românul a fost preluat de carabinieri, apoi arestat pentru tentativă de tâlhărie.
furturi , romani in italia