Showbiz, Stiri

Cabral face mari dezvăluiri!

“Am fost un egoist de rahat, un ţărănete nesimţit, un îngâmfat penibil”

cabral_81_ad20b8c344

 Cabral a povestit, pe blogul lui, o întâmplare despre un celebru prezentator tv din România, care a fost pedepsit exemplar de căre echipa lui din cauza înfumurării excesive şi a egoismului proverbial.

Cabral a mărturisit că nu-i înţelege pe cei care cred că succesul li se datorează în totalitate lor, de cele mai multe ori existând o echipă întreagă care contribuie la bunul mers al lucrurilor. Fără a-i da numele prezentatorului, Cabral a povestit în stilu-i caracteristic “faza intamplata nu demult in TV-ul romanesc. O stiu de la echipa dar si de la eroul principal, cu toate ca n-am lucrat in acelasi loc cu el”.

“Prezentatorul emisiunii, mandru de el, intra pe platou. Nu saluta nici de data asta, ca de fiecare data. Se aseaza pe scaunul lui si zice: “Puneti-mi casca si lavaliera”. Nimeni nu schiteaza niciun gest. Cei din echipa vorbeau in soapta intre ei, era un murmur discret in platou. Prezentatorul urla: “Linisteee!”. Murmurul continua, toti se comporta ca si cum el nu ar exista.

La inceput nu s-a intamplat nimic. Apoi, dupa vreo 10 secunde, s-a auzit pe amplificarea din platou: “- Am citit interviul tau de azi. Pentru a 50-a oara ai afirmat ca ai facut totul singur, ca echipa nu conteaza si nu exista. Asa ca astazi nu vom conta si nu vom exista. Astazi… esti singur. Apropos, in 30 de secunde o sa fii live”.

Prezentatorul a dat sa mai spuna ceva, era vanat de nervi, a dat cu pumnul in birou, dar in timp ce spumele dadeau sa erupa un gand i s-a infiripat in cap: Ba, eu in 25 de secunde o sa fiu live. In 20 de secunde… in 15 secunde… A sarit, a luat lavaliera de pe birou si si-a montat-o singur. Nici nu prea stia cum, de 3 ani i-o monta unul, nici nu stia cum il cheama pe ala, nu era treaba lui. Citea din texte si tragea cu ochiul la monitorul de control, sa vada cand intra. A intrat primul material. Toata lumea din platou se comporta de parca nu se intampla nimic deosebit. Telefoanele fixe din regie sunau indelung, semn ca sefii voiau sa afle ce se intampla. Nimeni nu raspundea. Era cu nervii la pamant. De tot. Balbele au continuat, cel de-al treilea si cel de-al patrulea material au intrat dupa niste balbe, niste gafaieli, niste poticneli de-ai fi putut jura ca omul e pe electrobotanice…

In timpul celui de-al patrulea material a inceput sa vorbeasca… “- Am fost de rahat. Stiu ca n-o sa ma ierte nimeni dar imi cer scuze. Am fost un egoist de rahat, un taranete nesimtit, un ingamfat penibil. Stiu ca n-o sa ma creada nimeni dar aveti dreptate. N-o sa fac scandal pentru asta, n-o sa fac taraboi, nu voi cere nimanui sa va dea afara. Probabil ca meritam lectia asta. Pacat, insa, ca ma vor da afara pentru emisiunea de azi”, a scris Cabral pe blog.

Şi recunoaşterea greşelilor a fost de bun augur: colegii i-au sărit în ajutor, iar el nu a uitat să le mulţumească pentru efortul de a-l suporta scoţându-i în oraş, unde raporturile dintre ei s-au îmbunătăţit considerabil. (I.G.)