Actualitate, Featured

Un prahovean şi-a lovit, intenţionat maşina, intrand cu ea într-un pom

Un prahovean şi-a lovit, intenţionat maşina, intrand cu ea într-un pom accident produs joi seara, pe DJ144, în Prahova, a mai curmat o viață. Șoferul, un tânăr de 26 de ani din Ariceștii Rahtivani, conducea cu viteză foarte mare pe drumul care leagă localitățile Nedelea de Florești.

Polițiștii spun că la un moment dat acesta a pierdut controlul volanului, izbindu-se puternic de un pom .Ajunși la locul tragediei, echipajele de descarcerare și salvare au constatat că tânărul nu mai poate fi resuscitat, leziunile fiind incompatibile cu viața.

Abia vineri dimineaţă s-a aflat că, înainte de a se urca la volanul unui Opel Corsa, cu care a intrat frontal într-un copac de pe marginea drumului, Iulian Elvis Constantinescu (şoferul) ar fi trimis mesaje de adio mai multor cunoscuți, anchetatorii studiind acum ipoteza unei sinucideri, transmite observatorulph.ro.

Încă nu se cunoaște cu exactitate motivul pentru care ar fi recurs la acest gest, mai ales că tânărul nu era cunoscut cu afecțiuni psihice și nici nu se despărțise recent de vreo iubită.

FOTO: observatorulph.ro

blank
blank