Un poliţist din cadrul IPJ Constanţa este acuzat c-ar fi lovit cu picioarele în cap un bărbat de 55 de ani. Scena de violenţă a avut loc în apropierea unui bar din Constanţa.

Procurorii au cerut marţi arestarea preventivă a unui poliţist din Constanţa, acuzat c-ar fi lovit un bărbat cu picioare în cap. Anchetatorii îl acuză pe ofiţerul de 26 de ani, din municipiul Constanţa, de vătămare corporală.

Inculpatul este ofiţer de poliţie în cadrul IPJ Constanţa, notează Mediafax. Procurorii au indicii potrivit cărora poliţistul i-ar fi aplicat unui bărbat de 55 de ani lovituri cu piciorul la nivelul capului.

„În urma loviturilor, victima are nevoie de 100 de zile de îngrijiri medicale, în cazul supravieţuirii (prognostic rezervat), viaţa i-a fost pusă în primejdie prin hemoragie meningo-cerebrală, necesitând îngrijiri medicale în condiţii de terapie intensivă (comă, stop cardio-respirator resuscitat); ţinând cont de topografia leziunilor traumatice şi de gravitatea lor, cel mai probabil mecanismul de producere a fost lovire cu piciorul la nivelul feţei şi mentonului cu hiperextensia capului”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.

Poliţist din Constanţa ar fi lovit un bărbat cu picioarele în cap. Acuzaţiile procurorilor
Potrivit Replicaonline, poliţistul acuzat că l-ar fi lovit cu picioarele în cap pe bărbatul de 55 de ani s-ar numi Alexandru Dârmon şi ar lucra în cadrul Secției 5 Constanța

„La data de 08 iunie 2021, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa a formulat propunere de arestare preventivă faţă de inculpatul D.A., aflat în stare de reținere, în vârstă de 26 de ani, din municipiul Constanţa, pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală.

Inculpatul este ofițer de poliție în cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, cu gradul profesional de inspector de poliție.

Probatoriul administrat în cauză până în prezent a relevat, că la data de 04.06.2021, orele 13.15, inculpatul D.A. i-a aplicat persoanei vătămate, de sex masculin, în vârstă de 55 de ani, lovituri cu piciorul, la nivel capului, ocazie acesta a suferit mai multe leziuni.

În urma loviturilor victima necesită 100 de zile de îngrijiri medicale, în cazul supraviețuirii (prognostic rezervat), viața i-a fost pusă în primejdie prin hemoragie meningo-cerebrală, necesitând îngrijiri medicale în condiții de terapie intensivă (comă, stop cardio-respirator resuscitat); ținând cont de topografia leziunilor traumatice și de gravitatea lor, cel mai probabil mecanismul de producere a fost lovire cu piciorul la nivelul feței și mentonului cu hiperextensia capului.

Inculpatul și victima frecventau același bar, agresiunea s-a produs în proximitatea locației, din municipiul Constanța, iar motivația agresiunii nu a fost stabilită până la acest moment procesual”, au precizat procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.