Showbiz, Stiri

Un “pastor” îşi doreşte ca Mihaela Rădulescu şi Dani Oţil să facă din nou un cuplu

“Aş vrea să fim doar noi/Să nu conteze banii/ Să fim ca Mihaela şi ca Dani”

radulescu-otil_01_ddba1c1b0c

Povestea de dragoste dintre Mihaela Rădulescu şi Dani Oţil este istorie şi au fost cât se poate de discreţi în privinţa despărţirii, cum, de altfel, au fost şi în perioada în care au fost un cuplu. Deşi cei doi par hotărâţi să meargă pe drumuri separate, un pastor vrea să-i împace. Aşa că le-a dedicat un cântec.

“Aş vrea să fim doar noi/Să nu conteze banii/ Să fim ca Mihaela şi ca Dani”, spune tânărul Pastor B în refrenul piesei sale sugestiv intitulată “Monaco”.

Cântăreţul, un fan declarat al cuplului Rădulescu – Oţil, mărturiseşte că şi-ar dori ca aceştia să revină la sentimente mai bune şi să se împace. Tocmai din acest motiv le-a dedicat o melodie. Piesa lui circulă de câteva zile pe internet şi a fost foarte bine primită atât pe pagina de Facebook a “pastorului”, cât şi pe Youtube. Pe refrenul melodiei “Monaco” se face auzită şi o voce feminiă, care îi aprţine lui Alice Iotta, nimeni alta decât sora Simonei Sensual.

“Am răspuns pozitiv invitaţiei lui Pastor B, eu fiind o fană declarată a Mihaelei Rădulescu. Îmi place piesa şi sper să ajungă hit. Am avut multe emoţii în studio când am tras vocea, dar până la urmă se pare că m-am descurcat”, a declarat Alice.