Mulți dintre noi avem probleme cu părul. Mai ales că a venit vara și praful se așează frumos pe fiecare fir de păr, acesta se îngrașă repede, face mătreață, apare foliculita, psoriazisul, părul cade mai mult ca de obicei. Ne dăm cu tot felul de produse și tratamente, măști mai natural sau mai puțin naturale, toate pentru a ne scăpa de probleme. Deși ne chinuim să îl aducem la forma de la începuturi, acele vremuri când nu foloseam placa și fixativul atât de des, când nu ne ondulam părul la temperaturi infernale, totul pare în zadar.

Ce e mai urât decât un pumn de mătreață presărat răzleț pe părul lung al unei femei sau pe capul aproape chel al unui bărbat? Ce impresie crezi că face o astfel de apariție? Una proastă, îți dai seama. Femeile par neîngrijite, iar bărbații vulnerabili. Fiecare dintre sexe caută o persoană atractivă, care are grijă de ea, care emană sex appeal, cu o podoabă capilară de care este mândră. De aceea foarte multe femei se panichează când își văd părul stand în perie, iar bărbații sunt obsedați să împiedice calviția prematură.

Tratamentul de păr Newhair
Tratamentul de păr Newhair

Cei mai mulți dintre noi văd părul ca pe o formă de exprimare: coafura, tunsoarea, culoarea, forma, lungimea, textura, toate pot fi modificate în conformitate cu ceea ce ne dorim, dar părul nu are o voce a lui să ne spună când să ne oprim, ce acțiune îi face rău. Există diferite tipuri de păr și de scalp toate fiind predispuse la boli și deteriorare datorată acțiunilor noastre. Părul devine aspru la atingere, uscat, cu vârfuri despicate, cade în cantități mari și alte probleme mai grave.

Toate problemele de care am vorbit mai sus pot fi rezolvate cu un singur produs. Un produs nou, inovator, care aduce caracteristici unice pe piața din Romania. Tratamentul de păr Newhair este singurul produs de pe piața românească fabricat doar din ingredient 100% organice. În plus nu conține apă. Este un produs de lux fabricat în UE. Câteva dintre ingredientele tale sunt: miere, fagure de miere, scorțișoară, iasomie, rozmarin. Conține o mulțime de vitamine și minerale care ajută la regenerarea părului de la rădăcină, nu doar la vârfuri cum fac alte produse.

Newhair este un tratament anticăderea părului foarte eficient în cazul bărbaților afectați de calviție prematură, dar și pentru femeile însărcinate care au mari probleme cu căderea părului. Se știe faptul că stresul afectează organismul, mai ales părul care este atât de fragil.

NewHair este un produs care va aduce rezultate de la prima utilizare, în plus mirosul irezistibil de scorțișoară te va face să îți dorești să îl folosești în rutina părului tău. Vine într-un ambalaj atractiv, într-o cantitate mare, suficientă pentru 3 luni de folosire intensivă. Tratamentul se dizolvă într-o lingură de apă, se aplică pe părul umed, iar dupa 30-60 minute se clătește cu apă din abundență. Încă din antichitate, egiptenii foloseau mierea și scorțișoara în ritualurile lor de frumusețe, iar femeile egiptene aveau cel mai strălucitor păr.

NewHair