International, Stiri

Un nou trend în… masturbarea feminină

Tehnici ciudate de autosatisfacere care îţi pot schimba viaţa!

o-ORGASMS-GOOD-FOR-YOU-facebook

Poți să obții calea spre pacea interioară prin masturbare? Conform mișcării DoarUnPic (OneTaste), chiar poți. DoarUnPic sunt susținătorii „orgasmului feminim făcut în doi,” pe care îl descriu ca meditație orgasmică (MO). Acest tip de meditație presupune, ca orice altă metodă, multă grijă, doar că în loc să se concentreze pe respirație adâncă sau rugăciuni repetate, MO își îndreaptă energiile în jurul unei persoane, oricare ar fi ea, care îți freacă clitorisul pentru 15 minute, scrie Monica Heisey pentru vice.com

Funcționează cam așa: după ce amenajează un „cuib” din perne și pături, partenerul de masturbare lubrifiază un deget băgat într-o mănușă și setează ceasul pentru 15 minute. Timp în care el dezmiardă „cadranul superior” al clitorisului femeii ca să o facă să simtă „ce se întâmplă la momentul respectiv.” Înainte ca cele 15 minute să înceapă, cel care se ocupă de masturbare examinează și descrie vaginul de care urmează să se ocupe. Mai exact vorbește despre culoarea, textura, forma și orice alt sentiment de care are parte când se uită la el. Ăsta e un lucru destul de jenant de privit. La sfârșitul timpului alocat, cei doi parteneri oferă un feedback pentru experiența trăită cu formulări de genul, „O lumină albă a ieșit din pizda ta datorită degetului meu.” (În MO, vaginul e întotdeauna o „pizdă.”) Din punct de vedere teoretic, experiența e la fel de intensă pentru ambii participanți, atât pentru cel care masturbează, cât și pentru cea masturbată.

onetaste staffer

MO s-a dezvoltat destul de rapid de când Nicole Daedone a inființat primul centru DoarUnPic, în San Francisco, în 2001. Sute de membri înfierbântați își depun jurământul acum aici, în timp ce câțiva critici au mers atât de departe încât au descris organizația ca o sectă sexuală. Unul dintre membrii aceia înfierbântați e Justine Dawson, o fostă asistentă socială care ajuta femei și copii care locuiau pe stradă, dar care acum își dedică tot timpul pentru cauza mult mai nobilă de a ajuta femeile să ajungă la orgasm.

Justine Dawson explică ce se întâmplă după cele 15 minute: „Nu există un scop final, dar majoritatea oamenilor care o practică de-a lungul timpului ajung să aibă parte de o conexiune aparte, senzații bogate, mai multă energie în viața lor și în general de o senzație de revitalizare a propriului corp. E similară cu yoga sau meditația, unde se poate să nu te alegi cu beneficii de fiecare dată când o practici, dar cu timpul sesizezi o diferență puternică, în cazul de față, în viața sexuală, relații și în flirtat”.

Ea mai spune că multe femei „care au fost diagnosticate ca incapabile să atingă orgasmul, au avut parte de el de când au început să facă MO. În ceea ce mă privește, nu avusesem vreun orgasm prin penetrare până n-am încercat MO, acum mă bucur și de așa ceva. MO mi-a schimbat relația cu orgasmul în întregime”.

Justine Dawson explică prin ce a trecut: „Înainte să mă apuc de MO, aveam o imagine standard despre ce însemna o partidă de sex bună. Venea spontan, primeam și dam în egală măsură, iar el se asigura de fiecare dată că eu ajungeam la orgasm. Era un fel de aranjament al întregii povești, eu mă ocup de tine, tu te ocupi de mine; era ca un model de marketing. Acum, orgasmul nu mai e la fel de interesant pentru mine. Am avut parte de o paletă mult mai profundă și bogată de senzații. Uneori sunt subtile și complexe, alteori mari și intense. Dar mereu mă las în voia lor, nu mai sunt doar în capul meu, unde obișnuiam să petrec mult timp în timpul partidei de sex„.

justine dawson
Justine Dawson

„Multe femei vorbesc despre obligație în ecuația care privește sexul. O facem ca partenerii noștri să fie fericiți, astfel încât să facă ceva la schimb sau dintr-un alt motiv complex. Nu o facem doar pentru plăcerea noastră. Asta pentru că multe dintre femei nu sunt satisfăcute pe de-a-ntregul sexual, așa că atunci când ne atingem bărbații, le-o tragem, îi masturbăm sau le sugem pula, nu ne dăruim complet. Dar când o femeie a avut parte de MO o anumită perioadă, ea se schimbă atât de tare, încât se reîntoarce la sex revitalizată. Iar asta duce la o experiență complet diferită atât pentru ea, cât și pentru persoana cu care face sex”, mai explică… experta.

„Pentru multe femei, dorința sexuală e rușinoasă. Dacă nu scăpăm de ea, credem că e o problemă cu noi, că există o problemă la nivel sexual. Nu ne dăm seama că trupurile noastre știu exact ce vor și s-ar simți atât de bine doar dacă le-am asculta și le-am întreba ce doresc. În MO, învățăm femeile să facă asta. De asemenea antrenăm bărbații să vină cu mici propuneri la care femeile pot răspunde cu da sau nu: „Vrei să mă mișc mai repede? Ți-ar plăcea o mișcare mai scurtă?„ În felul ăsta, două persoane pot perfecționa cea mai grozavă senzație. Bărbații se simt ușurați să primească instrucțiuni directe cu ce ar produce plăcere. Ei nu mai sunt nevoiți să citească gândurile femeilor”.

Credeţi că metoda e viabilă şi în cazul vostru?!

 

 

blank