Brăţara, rezistentă la apă, va arăta distanţa parcursă, caloriile arse şi ciclul de somn

 Acer(4)

Iată că şi cealaltă companie taiwaneză, nu doar HTC, se ţine de lansarea de noi produse. Compania cunoscută mai degrabă pentru PC-urile sale, decât pentru telefoane, a lansat un nou smartphone, iar pe lângă acesta şi un model de brăţară inteligentă.

Telefonul cu diagonală de 5 inci poartă numele Liquid Jade şi va avea un procesor quad-core MediaTek tactat la 1.3 GHz, 1 GB RAM, 8 GB de stocare şi de o cameră foto principală de 13 megapixeli. De asemenea, va avea şi o cameră secundară de 2 megapixeli. Telefonul va avea o baterie de 2100 mAh şi va fi dual-sim, relatează portalul mobilissimo.ro.

Brăţara inteligentă se numeşte Liquid Leap şi va oferi informaţii cu privire la numărul de paşi efectuaţi, distanţa parcursă, numărul de calorii arse şi ciclul de somn. Aceasta se conectează prin Bluetooth şi poate afişa în acelaşi timp şi notificări apeluri şi mesaje primite.

Brăţara este rezistentă la apă şi vine cu o baterie cu o autonomie de 5-7 zile şi va fi disponibilă în 5 variante de culoare.

 

Citeste si...
Ioan Niculae urmărit penal pentru sustragere de la sechestru

1 COMENTARIU

  1. Intra pe magazinul gadgetworld.ro, aici vei gasi cele mai noi si mai tari gadgeturi aparute. Ne dorim sa va surprindem placut cu lucruri noi. Daca sunteti in cautarea unui cadou deosebit, cu siguranta veti gasi ceva pe site-ul GadgetWorld.ro

Comments are closed.