International, Stiri

Un nou blogger susţine că Putin s-a însurat!

Căsătoria ţinută în secret este tot cu fosta gimnastă Alina Kabaeva, despre care s-a mai vorbit

Putin 

 Dincolo de problemele pe care le-a provocat în Peninsula Crimeea, Vladimir Putin are timp şi pentru viaţa personală. Preşedintele Rusiei s-a căsătorit în secret cu Alina Kabaeva, fostă campioană olimpică la gimnastică ritmică, susţine bloggerul Ser H-M, citat de Sportal.bg

Cei doi au o relaţie de câţiva ani şi este motivul pentru care preşedintele Rusiei a divorţat de Lyudmila. Conform sursei citate, ceremonia religioasă a avut loc la mănăstirea de pe insula Balaam, centrul spiritual al ortodoxismului din Rusia. Evenimentul a fost restrâns, astfel că circa 20 de persoane au avut privilegiul să asiste nunta unuia dintre cei mai puternnici oameni de pe planeta.

Evenimentul nu a fost deocamdată confirmat oficial, dar sursa citată susţine că mănăstirea unde s-a ţinut ceremonia a scos de pe site-ul oficial informaţia că Vladimir Putin a fost acolo pe data de 27 aprilie. Zvonurile despre căsătoria lui Putin cu Alina au apărut încă de la Jocurile Olimpice de la Soci, când fost sportivă – în prezent politician – a apărut pe deget cu o verighetă.

blank