Showbiz, Stiri

Un nou an, un nou scandal la Eurovision

Un concurent acuza! Considera ca rezultatele de la Eurovision au fost viciate

Ovidiu AntonIn toti acesti ani, cat s-a tinut Eurovisionul, au existat numeroase scandaluri, din diverse motive. S-a tot speculat si acuzat ca juriul manevreaza voturile sau ca exista interese politice ca cei mai buni cantareti, cu reale sanse de castig sa nu ajunga la marele concurs. Nimeni nu a reusit sa aduca dovezi palpabile despre aceste acuzatii, dar multi artisti nici nu mai sunt interesati sa participe la un astfel de concurs.

Anul acesta, noul scandal are la baza faptul ca voturile ar fi fost viciate. Cel care acuza este Ovidiu Anton, unul dintre concurentii de anul acesta. Cantaretul nu a primit nici un punct din partea telespectatorilor. 
Ovidiu Anton si-a aratat intreaga nemultumire pe Facebook, postand un intreg mesaj de unde fiecare trage propiile concluzii.

„Ne asumam parerea juriului cand intram intr-o competitie, ne asumam riscul evolutiei in fata tuturor si parerile publicului, dar vicierea televotingului cine si-o asuma? Felicit TVR pentru organizarea impecabila, sonorizare excelenta si conditiile exemplare oferite artistilor pe toata durata selectiei, felicit toti finalistii, fiecare a avut ceva de spus, multumesc juriului de specialitate care si-a asumat notarea pe propria raspundere morala si profesionala. Competitia a fost acerba iar preferatii mei au fost Electric Fence. Felicitari castigatorului, sper sa ne reprezinte cu onoare la Malmo. Din nefericire, trebuia sa existe o mizerie care sa umbreasca munca tuturor celor mai sus mentionati si sa strice produsul la care cu totii am muncit. Firma responsabila cu televotingul a VICIAT rezultatele. Nu inteleg cum pentru unii pot intra mii de voturi iar cei care au incercat sa ma voteze nu au reusit. Ce s-a intamplat, domnilor? De ce din zeci de SMS-uri s-au primit doar cateva confirmari si pe linia telefonica suna mereu ocupat? Le multumesc tuturor celor care au incercat sa ma voteze si imi cer scuze ca si-au cheltuit banii degeaba. Indiferent daca a fost intentie sau doar incompetenta, rezultatul este acelasi, domnilor, ati viciat rezultatele, v-ati batut joc de munca unora si de banii altora, ati furat acei bani si ati furat dreptul oamenilor de a se exprima.”, a spus Ovidiu Anton.

blank