Actualitate, Stiri, Ultima Ora

Un nou accident teribil la Arad! Un tren de persoane a lovit un tir

Şoferul a murit, traficul este blocat

 accident tren

Traficul feroviar este blocat, luni dimineaţă, în judeţul Arad, după ce un tren de persoane care circulă pe relaţia Arad – Oradea a lovit un tir, la o trecere de cale ferată, în urma accidentului şoferul pierzându-şi viaţa. Accidentul a avut loc în zona localităţii arădene Nădab, la intersecţia căii ferate Arad – Oradea cu un drum judeţean.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Arad, Camelia Tuduce, şoferul unui tir care transporta mase plastice nu s-a asigurat la trecerea de cale ferată, iar locomotiva unui tren de persoane al companiei feroviare Regiotrans a lovit cabina automarfarului.

În urma impactului, şoferul tirului a fost rănit grav, fiind preluat de o ambulanţă pentru a fi transportat la Spitalul Clinic Judeţean Arad. Bărbatul, în vârstă de 58 de ani, a murit, însă, în ambulanţă, în drum spre spital.

Conform poliţiştilor, niciun pasager din tren nu a suferit răni, iar garnitura este oprită la locul accidentului pentru cercetări, astfel că traficul feroviar va rămâne blocat pe această linie până în jurul orei 10.00, după estimările poliţiştilor. 

blank