Un motociclist a murit în timp ce era urmărit de poliţişti. Bărbatul în vârstă de 25 de ani nu a oprit la semnalul oamenilor legii, iar din cauza vitezei a pierdut controlul asupra motocicletei şi a intrat într-un stâlp.

Un Motociclist mort în timp ce era urmărit de poliţişti. Tragedia s-a petrecut în Târgu Frumos, judeţul Iaşi. Bărbatul în vârstă de 25 de ani nu a oprit la semnalul poliţiştilor şi era urmărit de aceştia în momentul în care a intrat cu motocileta într-un stâlp.

Motociclist mort în timp ce era urmărit de poliţişti

Bărbatul încerca să scape de poliţişti, însă, din cauza viteze excesive, a pierdut controlul asupra motociletei şi într-o curbă s-a răsturnat, oprindu-se într-un stâlp. Oamenii legii au încercat să-i salveze viaţa şi i-au acordat primul ajutor.

„Poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Târgu Frumos au efectuat semnal regulamentar de oprire conducătorului unui motociclu, care se deplasa pe raza oraşului. Întrucât tânărul şi-a continuat deplasarea, s-a procedat la urmărirea sa în trafic. La un moment dat, într-o curbă, acesta a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un stâlp. Poliţiştii au intervenit imediat pentru acordarea primului ajutor tânărului, însă acesta a decedat”, a declarat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi, potrivit Agerpres.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea cu permis de conducere necorespunzător categoriei de vehicul condus şi ucidere din culpă.