Un milionar chinez s-a răzbunat pe angajații unei bănci pentru că nu i-au permis să intre în instituție fără mască de protecție, relatează publicația Insider.
Featured, International

Un milionar și-a scos toți banii de la bancă, supărat că nu a putut intra fară mască în institutie

Un milionar chinez s-a răzbunat pe angajații unei bănci pentru că nu i-au permis să intre în instituție fără mască de protecție, relatează publicația Insider.

Bărbatul și-a retras economiile și a cerut ca cei 780.000 de dolari să fie numărați manual.

Un milionar a povestit pe o rețea de socializare că pe 16 octombrie a retras aproximativ cinci milioane de yuani chinezești cash, de la Banca din Shanghai, pentru că a fost dezamăgit de modul în care l-au tratat agenții de pază, care au avut o „atitudine îngrozitoare” față de el.

Bărbatul a spus că a scos suma maximă care poate fi retrasă într-o zi
Bărbatul a spus că a scos suma maximă care poate fi retrasă într-o zi, dar că are de gând să își mute toți banii la alte bănci.

Acesta a mai precizat că le-a cerut angajaților băncii să numere manual cei cinci milioane de yuani, iar întreaga operațiune a durat două ore.

Potrivit reprezentanților băncii, bărbatul a decis să își retragă banii în urma unui conflict cu agenții de securitate, pornit de la protocoalele COVID. Banca din Shanghai a transmis într-un comunicat că agenții de pază nu i-au permis bărbatului accesul în bancă deoarece nu avea mască de protecție.

Milionarul a explicat că a uitat să își ia mască atunci când a plecat spre bancă și că le-a cerut angajaților băncii să îi dea ei una sau să îl îndrume către un magazin de unde poate cumpăra.

Acesta a postat pe rețelele de socializare imagini cu grămezi de bani, care au devenit virale.