Social, Stiri

Un interlop din Timişoara, bătut cu bestialitate la priveghiul mamei sale

Un interlop a fost bătut crunt chiar la priveghiul mamei sale. Incidentul s-a petrecut în Timişoara, iar poliţiştii cred că ar fi vorba despre o răzbunare. Victima susţine că a fost lovită de zeci de ori, iar întreaga scenă s-a petrecut chiar sub privirile şocate ale rudelor.

batut_34184800

Războiul interlopilor din Timişoara continuă cu un nou episod violent petrecut, luni, în jurul orei 17.00, într-o casă funerară, la nici 300 de metri de secţia 3 de Poliţie. Trei indivizi, înarmaţi cu pari, au intrat în imobil şi l-au atacat cu bestialitate pe interlop, scrie pressalert.ro.

“Stăteam la mama la priveghi. M-au atacat trei indivizi cu pari mari. Cel puţin 30 de pari mi-au dat în cap. Nu sunt supărat că au venit, ci în ce moment au venit. Ei au ciudă pe mine că nu-i consider ce vor ei să-i consider”, a spus bărbatul.

Întregul incident s-a petrecut chiar sub privirile îngrozite ale rudelor care erau la priveghi. Bărbatul a fost transportat la secţia de urgenţe a Spitalului Judeţean Timişoara, unde a primit îngriji medicale timp de mai multe ore.

Bătaia din casa funerară a fost cel de-al doilea atac asupra victimei, primul înregistrându-se cu câteva ore înainte când s-a dus să cumpere vin pentru înmormântare.

“La o cramă mi-au blocat maşina cu patru maşini. Erau foarte mulţi. Noroc că am putut să fug. Am sărit într-o curte. Au spart câteva geamuri. Am scăpat atunci”, a povestit bărbatul.