Un copil
Actualitate, Featured

Un ieșean a răpit un copil de 9 ani, l-a bătut, apoi l-a abandonat pentru că i-a supărat fetița la joacă

Un bărbat din Iași a fost trimis în judecată după ce a răpit de pe stradă un copil de 9 ani, pe care l-a dus apoi cu mașina într-o zonă izolată, unde l-a bătut și l-a abandonat, pentru că i-a supărat fiica la joacă.

Incidentul a avut loc în august, în localitatea Mironeasa, după ce o fetiță s-a plâns părinților că a supărat-o la joacă un copil de 9 ani, scrie Ziarul de Iași.

Tatăl ei, în vârstă de 27 de ani, s-a înfuriat nespus la auzirea acestui lucru și a decis să-i dea o lecție copilului care i-a necăjit fiica.

Bărbatul s-a dus cu mașina până la locul de joacă, l-a urcat pe băiatul de 9 ani cu forța și s-a dus până într-un loc izolat din localitate. L-a lovit apoi de mai multe ori pe copil, după care l-a abandonat la marginea drumului, la câteva sute de metri chiar de casa acestuia.

Băiatul a ajuns acasă și le-a povestit plângând părinților săi ce a pățit, moment în care mama lui a sunat imediat la 112. Bărbatul a fost arestat pentru lipsire de libertate în mod ilegal şi lovire sau alte violenţe.

În baza unui rechizitoriu întocmit de procurori, ieşeanul a fost trimis acum în judecată, iar pentru faptele sale ar putea să petreacă până la 7 ani în închisoare.

blank