hoț
Actualitate, Featured

Un hoț a incercat să fure telefonul unei campioane MMA. Vezi ce s-a ales de el

Cel mai ghinionist hoț din lume provine din Buenos Aires, Argentina. Individul a încercat să fure telefonul mobil unei persoane ce părea a fi o victimă sigură – tânără singură, de 1,5 m înălțime. Ce a urmat este videoclipul anului în America de Sud.

Hoțul nu știa că ținta lui a fost campioană MMA, una dintre cele mai dure luptătoare din circuit!

Brisa l-a „imobilizat” în câteva secunde

Astfel, în locul unui telefon mobil, acel hoț s-a ales cu o bătaie zdravănă în momentul în care a încercat să smulgă telefonul mobil din mâna tinerei.

Identificată doar sub numele Brisa, fata l-a pus la pământ pe temerarul hoț de buzunare, l-a blocat cu picioarele și i-a aplicat câteva lovituri peste față! Plin de sânge, hoțul a devenit imediat subiectul glumelor făcute de trecători, care s-au oprit să filmeze întreaga scenă. Au existat și oameni care au vrut să-i despartă pe cei doi, făcându-li-se milă de bietul hoț, însă au renunțat rapid la orice tentativă de a interveni.

Toată scena a avut loc în Mar del Plata, din Buenos Aires, capitala Argentina. Tânăra de 20 de ani tocmai ce terminase lucrul și se îndrepta spre casă când hoțul i-a smuls telefonul din mână şi a încercat să fugă. L-a prins relativ repede și cu ajutorul unor muncitori, iar apoi i-a aplicat o lecție pe care nu o va uita niciodată! „Ia-ţi un loc de muncă! Tu crezi că stau toată ziua închisă la serviciu doar ca să mă furi tu în trei secunde?!” se aude pe înregistrare cum Brisa ţipă la hoțul de buzubare.