Featured, Sport

Un fotbalist și-a pus capăt zilelor, la doar 21 de ani, după ce a citit mesajele din telefonul iubitei sale

Un fotbalist de 21 de ani a murit după s-a aruncat sub roțile unui tren expres, la 12 ore după ce s-a despărțit de iubita lui, din cauza unor mesaje pe care le-a descoperit în telefonul fetei.

Fotbalist de 21 de ani Jacob Standbridge s-a aruncat în fața trenului de mare viteză imediat după ce i-a trimis mamei sale un mesaj: „Mama, te iubesc atât de mult! Îți mulțumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine. Îmi pare rău”, relatează Metro.

Jacob, care era fotbalist si profesor de sport, a murit la scurt timp după incidentul șocant, înregistrat în octombrie, anul trecut. Decesul tânărului a făcut obiectul unei anchete penale.

Pe parcursul cercetărilor s-a aflat că Jacob avea de gând să-și ceară iubita de soție în timpul unei călătorii la New York, dar înainte de plecare relația lor se răcise, pentru că el începuse să ia steriozi. Iubita lui, Ciera, a declarat că substanțele pe care le lua i-au modificat comportamentul. În final, cei doi s-au despărțit, dar mama tânărului spune că din cauza mesajelor pe care Jacob le-a descoperit în telefonului Cierei.

Jacob, care a fost mijlocaș la Stoke City Academy, a cunoscut-o pe Ciera în 2016, fiind prima lui dragoste adevărată. Tânăra, însă, a devenit distantă după ce el a început să ia steroizi. El i-a mărturisit mamei, cu câteva zile înainte de a se sinucide, că Ciera se schimbase și simțea că nu îl mai iubește, iar cu câteva ore înainte de gestul șocant i-a spus mamei că relația lui s-a terminat, din cauza unor mesaje descoperite în telefonul iubitei. Conținutul acestor mesaje nu a fost, însă, dezvăluit.