Actualitate, Featured

Un fotbalist român, pus sub control judiciar după ce și-a bătut fosta iubită

Un fotbalist român a fost plasat sub control judiciar după ce și-a sechestrat o fostă iubită și a băutu-o cu brutalitate. Tânăra a cerut și ordin de protecție pe numele lui!

O tânără în vârstă de 30 de ani din Iași l-a reclamat pe un fotbalist român pentru sechestrare, umilire și distrugere de bunuri. Aceasta a cerut judecătorilor şi emiterea unui ordin de protecţie împotriva fostului ei iubit, invocând în solicitarea trimisă la Judecătorie, potrivit Ziarul de Iași.

De asemenea, acesta l-a acuzat și de violență pe baza consumului de alcool pe fotbalistul în vârstă de 24 de ani de la o echipă din Liga III Bacău.

„M-a lovit din nou, m-a dezbrăcat cu forţa şi m-a târât prin casă, în timp ce îmi adresa injurii şi mă lovea”
Se pare că sportivul și tânăra ar fi avut o relație amoroasă până în primăvara anului 2019, însă ulterior cei doi s-au despărțit, potrivit mărturisilor făcute de reclamantă. Însă, după despărțire, bărbatul ar fi continuat să o caute pentru a-și cere iertare și a-i face promisiuni că se va îndrepta.

„În perioada stării de urgenţă am început să vorbesc cu pârâtul mai mult şi am acceptat să ne mai vedem, însă doar ca amici şi nu pentru a relua relaţia de concubinaj. Astfel, pârâtul, la diferite intervale de timp, mă vizita la domiciliul meu”, a precizat tânără, în cererea prin care a cerut emiterea unui ordin de protecţie, care va fi judecată în cursul zilei de vineri, 19 iunie.

Calvarul prin care a trecut tânăra
Faptele de care este acuzat bărbatul ar fi fi avut loc pe 5 iunie, când tânăra la însoțit pe fotbalist la un grătar organizat alături de amicii lui.

„Eşti proastă? Scot uşa, proasto! Ieşi şi vorbeşte cu mine, nu fă ca cu… De ce nu ai tupeu să răspunzi? Duce-te-ai la Poliţie”, este unul dintre mesajele trimise de fotbalist.

Femeia, umilită și bătută în public
Se pare că pe baza consumului de alcool sportivul ar fi devenit violent cu ea şi ar fi lovit-o cu palmele peste faţă. Ulterior, tânăra a plecat cu taxiul spre casă, unde a fost urmată de acuzat.

În apartamentul fetei, fotbalistul i-a distrus laptopul şi un telefon mobil, fotografiile depuse la dosar.

„M-a lovit din nou, m-a dezbrăcat cu forţa şi m-a târât prin casă, în timp ce îmi adresa injurii şi mă lovea. Nu voia să îmi dea drumul, iar eu plângeam şi ţipam foarte tare, astfel încât vecinii au fost cei care au apelat serviciul 112, în toiul nopţii”, a mai spus tânăra.

La dosar au fost depuse și mesaje telefonice pe care femieia le-a primit de la cel care a bătut-o. Unele dintre ele sunt încă din mai, deci dinainte de noaptea incidentului.

Bărbatul în vârstă de 24 de ani a fost plasat joi, 18 iunie, sub control judiciar, pentru faptele care ar fi avut loc la începutul acestei luni.

Potrivit sursei citate, apărarea lui fotbalistului ar fi încercat inclusiv să o discrediteze pe victimă, făcând referiri ironice cu privire la ocupaţia sa. Dar, ne întrebăm, cum ar putea meseria victimei, indiferent de natura ei, să justifice comportamentul denigrator și violent al bărbatului?

De asemenea, apărătorii au menţionat că în seara incidentului fata ar fi fost cea care a provocat scandalul, ameninţând la un moment dat că se va sinucide. Referitor la decizia Judecătoriei de a-l elibera sub control judiciar pe bărbat, avocatul acestuia a precizat: „O soluţie justă, ancorată în maturitatea profesională deplină a «magistratului de scaun», în contrast cu precipitarea organelor de cercetare, susţinând în mod asumat că ar putea fi cauzată de faima personajului central. Avem încredere într-o soluţionare rapidă şi favorabilă a aşa-zisului conflict de natură penală”.

Decizia de ieri a Judecătoriei nu e definitivă şi poate fi contestată.