Showbiz, Stiri

Un fost OFIŢER SRI demontează dezvăluirea lui Robert Turcescu

Dezvăluirea lui Robert Turcescu potrivit căreia ar fi fpst ofiţer sub acoperire este desfiinţată de un fost ofţier SRI, Daniel Savu. Acesta aduce mai multe argumente în sprijinul afirmaţiei sale.

robert-turcescu_01_739cddf47d

Senatorul PSD Daniel Savu, fost ofițer SRI în perioada 1992 – 1999, susţine, cu argumente, că dezvăluirea lui Robert Turcescu potrivit căreia ar fi fost ofiţer sub acoperire este doar o „balivernă”.

„1. Armata nu are ofițeri acoperiți; 2. Un ofițer acoperit nu primește fluturaș de salariu; 3. Un acoperit nu are documente de identitate MapN. Armata are ofițeri, dar noțiunea de ofițer acoperit plătit este pentru serviciile secrete, ai un dublu salariu, te supui unor reglementari și deconspirarea este la fel de gravă, cea personală. Deci tu depre tine dacă spui că ești ofițer acoperit și chiar ești, suporți rigorile legii, de la 2 la 7 ani închisoare.

Nu știu ce e cu fluturașii ăia, poate a făcut niște servicii de consultant pentru Armată, l-au luat aia moderator, l-au luat pentru comunicare, poate presta niște servicii de presă pentru armată, când armata dorea să comunice ceva”, a declarat Daniel Savu pentru stiripesurse.ro.

Jurnalistul Robert Turcescu a postat duminică pe blogul personal mai multe documente care atestă că a lucrat ca ofițer sub acoperire. Deşi o parte din mass-media a speculat că documentele nu ar fi reale, jurnalistul a clarificat seara trecută: „Documentele sunt adevărate. De mâine nu mai am emisiune”.

blank