International, Stiri, Ultima Ora

Un filmuleţ cu minori făcând sex, share-uit pe internet între elevii unei şcoli din SUA

Un clip în care mai mulţi elevi minori făceau sex a circulat pe internet, între elevii unei şcoli americane, scrie CBS Local Philadelphia.

ssxe

 Poliţia a deschis o anchetă după ce pe internet a început să circule un filmuleţ în care mai mulţi minori fac sex, filmuleţ partajat de elevii de la o şcoală din Bristol.

”Am înţeles că un clip în care mai mulţi minori sunt angajaţi într-o activitate nepotrivită şi, în acelaşi timp, ilegală a fost distribuit între elevii noştri”, a declarat un oficial al unităţii de învăţământ.

Acesta i-a avertizat pe părinţi în legătură cu riscurile şi consecinţele legale ale partajării respectivului clip pe reţelele de socializare.

CBS Local precizează că legile referitoare la partajarea de imagini cu minori făcând sex se aplică chiar dacă minorii sunt cei care le partajează. Deocamdată, însă, niciun elev nu a fost pus sub acuzare şi nu este clar dacă au fost suspendaţi sau nu. Cu toate acestea, mai multe telefoane mobile, de pe care a fost împărtăşit clipul, au fost confiscate.

”E dezgustător”, spune un părinte, în timp ce altul e de părere că ”elevilor nici nu le pasă ce clipuri share-uiesc”.