Life, Necenzurat

Un fenomen de amploare – masajul erotic și saloanele de profil sunt tot mai ofertante

La ora actuală, saloanele de masaj erotic sunt tot mai populare. Totul a început cu anii 2000 când piața a cunoscut o explozie de noutăți, revoluţionand mai toate sectoarele de activitate. Desigur că tiparul este unul copiat din străinătate, testat cu succes pe tărâm românesc. Iată că după ani și ani acest segment a luat amploare și a demonstrat continuitate.

Se pare că lucrurile nu se opresc aici. Într-o continuă evoluție, apar servicii noi și mai complexe, ce surprind și inevitabil aduc un grad de curiozitate cel puțin. Iată cum atrage un salon masaj erotic clienți noi sau cum îi fidelizează pe cei vechi: noutate constantă.

Secrete din spatele unui salon de masaj erotic

Ingredientele de succes se leagă de un complex de factori ce numai împreună reușesc să aducă explozia de curiozitate pe care publicul o manifestă. De fapt, așa a și început totul; s-a mizat foarte mult pe acel ceva în plus, pe expresia senzualității în toate formele ei, viața intimă dusă la un alt nivel. Pentru cei crescuți și educați cu pudoare și cu această temă un tabu, saloanele de masaj erotic au revoltat, apoi au adus o notă de intrigă, după care au cucerit încet și sigur mințile bărbaților dornici să vadă ce se întâmplă în spatele cortinei.

Salonul în sine este mai mult decât primitor. Acesta lansează de la sine o invitație; este cochet și intim, un loc în care te desprinzi de realitate, de banal, de problemele ce se ivesc de zi cu zi. Practic cu mici elemente de decor, cu eleganţa locației, se conturează un cadru al plăcerii. Și deja suspanul crește.

Maseuzele, zeițele plăcerii

Ca element principal din ecuație, maseuzele sunt un bun motiv pentru care orice bărbat ar încerca, măcar o dată, un astfel de masaj. Sunt alese dintre cele care au trup de zeiță și se pot prezenta de altfel. Sunt bine „sculptate”, cu un corp ce ar face cinste oricărei femei care se respectă. Doar că, nici aici nu există un singur tipar al frumuseții. Unele cu forme voluptoase, demonstrează că femininul poate lua atât de multe forme, la propriu.

Doar că, acestea nu încântă numai din punct de vedere vizual. Dimpotrivă, stăpânesc foarte bine ceea ce ține de arta masajului erotic. La bază, acesta este un masaj în sine, cu mișcări ample și pe tot corpul, menit să relaxeze și să detensioneze. Urmează apoi masajul erotic, cel care combină tehnici și înseamnă o artă de seducție, atingeri de răsfăț, mișcări ale mâinilor, ale corpului, cu tentă senzuală, desigur.

Masaje accesibile

Lucrurile s-au schimbat destul de mult de la începuturile acestei nișe pe piața românească. Și conceptele publicului s-au schimbat, astfel că „accesibil” a început să fie o definiție pentru un public tot mai larg. În fond, astfel de servicii au fost aduse la rang de artă tot pentru public. Desigur că pe de altă parte au crescut și pretențiile, la ora actuală saloanele de profil sau cel puțin cele de prestigiu, având și un segment al acestor masaje, dedicate publicului străin de asemenea. Nici limba nu mai este un impediment.

Alte servicii ce demonstrează evoluția acestui domeniu ține de servicii care mai care, unele ce strigă opulența răsfățului, altele care sunt exclusiviste. Spre exemplu, sesiunea de masaj poate fi prelungită, poate avea loc la hotel, cu 2 sau chiar cu 3 maseuze. Cu duş asistat, masajul topless sau nud, masajele pentru cuplu sunt de asemenea parte din lista celor care demonstrează noutatea.

Concluzie

După ce tot mai multe clase de români au acceptat foarte bine conceptul de masaj erotic, această nișă pur și simplu a înflorit. Datorită faptului că publicul a continuat să guste aceste oferte, saloanele au pus un și mai mare accent pe servicii ireproșabile. Asta se contorizează prin echipa de fete, prin divinele femei ce sunt maseuze, prin princeperea lor și prin trainingul oferit lor.

De la prezență la mișcare, maseuzele demonstrează bagajul complex de cunoștințe și maniere variate de a seduce, de a relaxa și de a oferi și un altfel de tratament antistres. Cel puțin așa poate fi interpretat modul în care aceste tipuri de masaj se resimt asupra celor dornici să încerce așa ceva.

 

blank