Featured, International

Un faimos fotomodel a murit inecată. Fostul ei soţ, principalul suspect

Jorge Sestini, fostul ei soț al fotomodelului brazilian Caroline Bittencourt, a fost pus sub acuzare pentru omor prin imprudență în cazul morții partenerei sale prin înec, relatează People, potrivit mediafax.

Un faimos fotomodel a murit inecată: Autoritățile din municipiul São Sebastião au făcut anunțul luni. Polițiștii au decis că Sestini se face vinovat de moartea lui Bittencourt deoarece a ignorat avertismentele de vreme rea și a decis să plece, împreună cu soția sa, într-o călătorie spre arhipelagul Ilhabela, într-o barcă cu pânze. Fostul ei soţ, principalul suspect

Un faimos fotomodel a murit inecată. Fostul ei soţ, principalul suspect

Principalul investigator al cazului, Vanderley Pagliarini, a spus că Sestini a avut un comportament neglijent. El afirmă că bărbatul nu a ținut cont de condițiile de vreme nefavorabilă și nu a oferit vestă de salvare victimei, fapt ce dovedește imprudența acțiunilor sale.

Operatorul maritim Leonardo Oliveira a confirmat afirmațiile poliției. El a susținut că l-a avertizat de mai multe ori pe Sestini în legătură cu condițiile proaste de navigare. Pe 26 aprilie, Oliveira i-a spus cuplului să fie precauți înainte de plecare, deoarece “un vânt care venea din nord-vest” era menționat în previziunile meteo. O altă avertizare, mai urgentă, a fost emisă pe 28 aprilie, ziua în care Sestini și Bitterncourt au plecat în larg.

Oliveira susține că încercat să îi contacteze pe cei doi la 15 minute după ce fotomodelul a ajuns în apă.

Vanderley Pagliarini a declarat că poliția din Sao Paulo l-au pus sub acuzare pe Jorge Sestini și că așteaptă ca acesta să se prezinte la secția de poliție. Dacă va fi găsit vinovat, Sestini va servi o pedeapsă cu închisoarea între unul și trei ani.

Caroline Bittencourt a murit pe 28 aprilie, la vârsta de 37 de ani. Inițial, s-a crezut că eforturile modelului de a-și salva câinii au jucat un rol în moartea acesteia.. Însă, ulterior, un comunicat al familiior Bittencourt și Sestini – postat pe Instagram de Isabelle, fiica lui Caroline – a afirmat că vânturile puternice le-au aruncat pe cele două animale și pe fotomodel în apă în același timp. Rudele celor doi au lăudat intervenția imediată a lui Jorge Sestini, care a sărit în ajutorul soției sale.