Actualitate, Featured

Un echipaj de Poliție, prins, în miezul nopții, pe Centura Constanței, cu o prostituată

Un echipaj de Poliție Locală a fost surprins în timp ce stătea într-o parcare întunecoasă de pe un bulevard de la la marginea orașului Constanţa, așa-numita variantă.

„Aseară pe bulevardul Aurel Vlaicu lângă reprezentanța Mercedes-Benz în jurul orei 01:40 un echipaj din Poliție Locale Constanța cu masina nr 04 promovau prostitutia fara nici o jena ca sunt vazuti de cetatenii care treceau pe strada. Acești nesimțiți când au văzut că sunt filmați au dat acel wc public jos din masina si s-au facut nevazuti prin boscheti, Totodată acea prostituata a fost foarte deranjata ca nu a apucat sa plateasca amenda in natura si a inceput sa injure cu tupeu fiind constienta ca are protectorii ei in uniforma”, a scris Ștefan Podaru pe Facebook.

Prostituatele românce din Italia au ieșit pe stradă cu măști, gel dezinfectant și termoscannere
Italia a ridicat restricțiile de circulație și prostituatele românce au ieșit din nou la muncă. Acestea sunt dotate însă cu măsuri de protecție anti-covid, precum măștile, gelul dezinfectant și termoscannerele.

„În această dimineață am numărat în total zece femei, aceleași prezente înainte de impunerea restricțiilor. În general sunt românce, sau fete venite din estul Europei care își scot corpul la vânzare pentru câțiva euro.”, susține Antonio Loconte, un jurnalist al cotidianului quotidianoitaliano.com, citat de Digi24.ro.

Prostituatele din Italia nu au voie afară după ora 19.00
„Jumătate dintre femei poartă mască și în geantă peste prezervative au una sau două sticle de gel dezinfectant”, scrie presa italiană.

Prostituatele sunt nevoite să lucreze pe stradă în timpul zilei, în timp ce, după ora 19.00, trebuie să primească clienți în apartamentele din Bari.

„Casa mea este la fel de curată precum o cameră de la hotel”, se laudă o prostituată româncă.